11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Gotovo je – tandem napušta Partizan za šest i po miliona, a mogli su još mnogo u Humskoj (FOTO)

Objavljeno: 11.03.17 u 20:30

Štoper odlazi u junu, a mladi napadač treba u 2018. godini da zaduži ljubičasti dres.
Pre nekoliko nedelja HotSport je najavio da Partizan prodaje Fiorentini Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića, a večeras definitivno potvrđujemo da je posle Humske nova destinacija Firenca.

Posao je završen, klubovi su potpisali ugovore, a isto to će odraditi i igrači.

U sporazumu stoji da Milenković na kraju sezone odlazi u Italiju i ugovor je na četiri godine, a mladi napadač pošto tek u januaru sledeće godine postaje punoletan, tada se može očekivati odlazak na Apenine.

Zbog viška stranaca Vlahović će verovatno ići negde na pozajmicu od šest meseci, posle koje u Seriji A ima status domaćeg igrača.

I na kraju, Partizan treba da inkasira za tandem 6,5 miliona evra, ali posle izgubljene presude za Andriju Živkovića, agenciji koja je odradila i ove transfere mora da plati 2,5 miliona evra.

Ipak, preostala suma doneće spokojniju egzistenciju klubu iz Humske.

(FOTO: STARSPORT)
(FOTO: STARSPORT)
0
0

11 Komentara

  1. Limenke,no stres. Taj Milenkovic nije na spisku mladih reprezentacija ali je na spisku najboljih mladih igraca u svetu. Tako da je time sve jasno,drvo je Grujic ali je forsiran za A selekciju kako bi dobio radnu dozvolu za V.Britaniju. Ciganisanje reprezentacije je vec duze vreme na delu. Mali Djurdjevicje vec sada spremena za A reprezentaciju ali nije odabrao premijerovu miljenicu vec Partizan pa zato mora da saceka.

    0
    0
    Odgovori
    • @Mozga bez
      Opet lupas po starom losem obicaju…Kad je to Grujic forsiran u A reprezentaciju i koliko je to utakmica nakupio?Njegova igra pre godinu dana i sadasnja Milenkoviceva su nebo i zemlja,neuporedivo jer Grujic je majstor a ovaj drugi obican panj.Na delu je bila franjizacija nase reprezentacije pa su pozivani razni Lazari Markovici,Mitrovici,Zivkovici itd.preko reda u reprezentaciju,samo da bi se prodali.Jos jedna laz koju si izneo je oko Djurdjevica,decko je pozvan u A reprezentaciju i to sasvim zasluzeno jer igra stvarno dobro i efikasno,bolji je od Mitrovica i treba da igra a to sto nije dosao u svoj klub gde su ga naucili fudbalu nego je otisao u franjevski,to je njegova sramota.

      0
      0
      Odgovori
  2. Koje li se mucke i mahinacije ovde desavaju…ne verujem da ima ludih osoba da bacaju silne pare za obicna dva drveta.Ovaj Milenkovic ne vredi ni deseti deo ovog transfera,decko nije ni na spisku mladih reprezentativaca,igrac kakvih ima na svakom cosku i po treceligaskim ekipama.Neko pere pare,samo tako na ovaj nacin.Uglavnom se sve vrti u krugu,oko nasih klubova,italijanske Fiorentine,Kjeva ili Djenove,Portugalske Benfike i kiparskog Apolona ili Omonije a zavrsava ih jedan menadzer i njegova agencija.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa to je dobro bre sine za nas fudbal, treba da si srecan. Drvo a uspeli smo da prodamo za 6 ipo miliona. Sto je dobro za srpski fudbal. Klubovi nam se bogate. Ne razumem sto tolko mrznja

      0
      0
      Odgovori
      • Zar ti stvarno mislis da se klubovi bogate?Zna se ko ce pare staviti u dzep,a nas tim ce ostati bez dobrih igraca,jos kad prodaju Brazilce,pa Djurdjevica…posle se cudimo sto u Evropi zavrsavamo rano.

        0
        0
        Odgovori
      • Pogresno si skontao,klinjo,prodali ste dva drva za 6,5 miliona,ako je tacno to sto su izneli,mada sumnjam u tako nesto.Taj novac dele menadzeri izmedju sebe a klubovima ostaje simbolicna suma jer se mnogi ugradjuju u te dilove.Poenta je u tim radnjama,izmedju odredjenih klubova i ljudi oko njih,sto ti naravno nisi shvatio,gde se peru ogromne pare a igraci su monete za potkusurivanje.

        0
        0
        Odgovori
        • Haha dobro si mu rekao on misli da ce Partizan da zaradi 6 i po miliona a ustvari spominjala se cifra od samo 6,1 milion za oba igraca i posto oba igraca zastupa agencija koja je u dilu sa Zivkovicem Partizan mora da plati penale negde oko 2 i po miliona za Zivkovica,znaci ostaje oko 4 i nesto miliona za oba igraca,jos dok se ugrade menadzeri,i ostali mesetari iz kluba,porez neki ispasce da su oba otisla za 3 miliona sto ce Zvezda da zaradi prodajom Ristica i jos jednog fudbalera npr Petkovica,a ova dvojica su mnogo mladji od njih,katastrofalan posao grobarske uprave ali oni to ne kapiraju bas najbolje mislim ovi sto komentarisu 🙂

          0
          0
    • taj milenkovic je vec sad sazreo za velika dela, mozes da ga pljujes koliko hoces ali on vredi svaki taj novcic ………….. jedna fiorentina koja redovno kupuje mlade igrace po 2-3 miliona i posle ih prodaje po 15-30 milki, zna da prepozna talenat, i skoro nikada nepogrese u proceni talenata, ali ti kao neki navijac sa strane tvrdis da on nevredi nista ………….. i ta cinjenica tvoja „nije pozvan ni u jednu reprenzentaciju“ je jako bitna u celoj ovoj prici, inace znamo kako se dobija poziv za mladu reprenzentaciju, ne sigurno preko agencije pninija zahavija, vec preko nekih drugih domacih menadzera

      0
      0
      Odgovori
      • Ako neko forsira igrace u razne reprezentativne selekcije,to je partizan,preko svojih menadzera i bivsih igraca,tako da bi ovog jos kad pozivali,da nesto vredi.Radi se neka mahinacija oko pranja para i zato su ovakve cifre u igri a nikako njegova realna vrednost.Uostalom,videcete za par meseci pa i godina kad ne bude igrao tamo a oni ga slali na razne pozajmice odakle ce biti vraca nakon samo polusezone.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter