21
Domaći fudbal

ISTORIJA SE PONAVLJA: ‘Partizanov biser’ oblači dres Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.17 u 19:27

Mladi defanzivac će ono što je naučio u Partizanovoj školi koirstiti u dresu crveno-belih.
Prošao je nedeljni test protiv Čukarickog i dobio ugovor od Crvene zvezde.

Nemanja Stojić je danas stavio potpis na trogodišnju vernost klubu sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

Posle školovanja u Partizanu, 19-godišnji štoper ili desni bek, po potrebi, prešao je letos u Lokomotivu iz Makiša.

Crno-beli su se olako odrekli defanzivca, koji je praćen proteklih meseci od strane stručnjaka iz komšiluka, a onda je tačku stavio i trener Miodrag Božović.

Stojić će u narednom periodu igrati za omladinski tim, ali će bite licenciran i za najbolju ekipu i mečeve Lige drugih timova, koja startuje od 13. marta.

(Izvor: YouTube/BANE Novitović)

0
0

21 Komentara

  1. Iz Zvezdane su uvek prelazili u po dobrom boju vrlokvalitetni igraci a iz PFC u drugom smeru sve krsevi,oni koji nisu imali nikakvu sansu u maticnom klubu. Jedino jeVasovic napravio izlet pa se brzo nakon godinu dana vratio!
    Ovaj decko je nivo Krnete,garant,jer da je sta vredeo ostao bi u nasoj Akademiji i sacekao sansu.

    0
    0
    Odgovori
  2. ahhahaha e jes vala biseri hahahaha pa ko krneta i ostali gde su sad a pogledajte lazara,mitra,žileta itd gde su a gde ovi biseri haahhaha.

    0
    0
    Odgovori
  3. Treba da se pomogne i komšinici, šta bi ona bez partizanovih bisera, a i red je Djurdjević je bio nekad njihov sad je u najboljem klubu u Srbiji, a eto ovaj kao mala nagrada, i može nam i komšinica vremenom postati filijala jer i tako je živa smejurija kako igra posebno zadnji derbi, i nepostojeći priznati gol, još samo da na neki derbi igrač partizana dobije crveni karton pre utakmice kod autobusa i da se to uvaži,hehe, no toga biti neće,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Najbolji klub u Srbiji samo u vasim mozgovima haha…Inostrani trofeji,titule,kupovi,pobede u derbijima sve na strani Zvezde a vi se tesite da ste najbolji hahaha,kakvi zaglupljeni ljudi jbt 🙂

      0
      0
      Odgovori
  4. Dovoljno je procitati da ima 19 godina,svi biseri iz Partizana su tad vec bili preko,tako da decko spremi se da se uklopis u sistem ekipe kojima se svi sklanjaju.

    0
    0
    Odgovori
  5. A sansu nece ni dobiti,poput Jokica,koji je bio kapiten u mladjim kategorijama i reprezentaciji Srbije ali je u Zvezdi samo trenirao.

    0
    0
    Odgovori
  6. ‘neko’ dobije poluproizvod, a neko gotov ‘proizvod’ tipa Kleo, Stojke, Urke.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • Pa mi imamo takvih na kile , a onaj koi ne zadovolji struku ide fkD.P sigirna plata , državna firma 23 hiljde a resto na ruke od čika Tvorze…

        0
        0
        Odgovori
      • Samo je teren problem,jedina validna preporuka je da je izašao iz velike Partizanove škole,a bisera u Srbiji na kilo.Kad gledam inostrane lige ne mogu da verujem koliko Hrvata u svim Evropskim timovima igra vodeće uloge,a po broju stanovnika ih bar trećina manje. Onda su ono verovatno po našim standardima dijamanti, a ovi naši biseri nekako su mat boje.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter