0
Evropske lige

TORINO NA POTEZU: ‘Bikovi’ mogu da zadrže Harta ali evo šta Siti traži zauzvrat

Objavljeno: 09.03.17 u 19:15

Nakon dobre sezone u Serija A interesovanja za Džoa Harta ne manjka. Moguć i ostanak po Alpima ali „građani“ imaju svoje uslove.

Engleski mediji preneli su informaciju da je Mančester Siti spreman da preda svog golmana u trajno vlasništvo Torinu, ali ako bi zauzvrat dobili pravo preče kupovine na Andreu Belotije, kojeg „bikovi“ nisu spremni da puste za manje odvrtoglavih 100 000 000 evra.

Menadžer engleskog čuvara mreže Džonatan Barnet, istakao je da za njegovog klijenta ima mnogo interesovanja i da će na leto biti na slatkim mukama da izabere klub.

Hartova budućnost nije nešto o čemu smo pričali sa upravom Sitija. Postoje razgovori sa mnogim klubovima i mislim da neće imati problema da nađe novi klub. Imaćemo puno opcija u narednom prelaznom roku jer se radio o jednom od najboljih golmana sveta-, rekao je Barnet za Skaj Sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter