0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD LALATOVIĆ: Ne smemo da se zadovoljavamo bodom, bili smo bolji (FOTO)

Objavljeno: 08.03.17 u 21:19

U malom gradskom derbiju viđen je remi.
Čukarički i Rad su igrali 1:1, a strelci su bili Obradović i Maraš.

Nenad Lalatović je bio zadovoljan bodom, iako je očekivao mnogo više od svog tima danas. Rad je imao prednost, ali su i ‘brđani’ imali dovoljno vremena da u potpunosti preokrenu meč.

– Čestitam Radu na osvojenom bodu. Odigrali smo danas možda jednu od naših najboljih utakmica. Napadali smo, a Rad je imao tu jednu šansu iz prekida i dao nam gol. Mi smo u prvih 15 minuta imali tri stopostotne prilike koje nismo iskoristili i kao i obično kad ne iskoristiš, Rad nas je kaznio iz prvog šuta. Uvek igramo za gol više i uvek pričam igračima da moraju da pobede utakmicu, ne smeju da se zadovoljavaju bodom, kazao je Lalatović.

SLS: Obradović spasio Lalatovićev Čukarički u malom gradskom derbiju (FOTO)

Rad je danas svega dvaput gađao ka golu Čukaričkog, koji je uputio 17 udaraca, od toga pet u okvir.

– Igrali smo na rezultat i osvojili taj jedan bod koji nam mnogo znači posle ova tri kola koja smo odigrali. Mislim da će ovo biti stimulans za dalji nastavak prvenstva. Domaćin je imao pun sadržaj, kontrolu igre, veći posed lopte i bili smo svakog trenutka ugroženi. Međutim svojom borbenošću uspeli smo da dođemo do tog boda, čestitam igračima, kazao je Nebojša Petrović, strateg Rada.

FOTO: FKCUKARICKI.RS
FOTO: FKCUKARICKI.RS
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter