Fudbaleri Partizana slavili su na domaćem terenu protiv Metalca rezultatom 3:0, a trener ekipe crno-belih Marko Nikolić bio je vrlo zadovoljan onime što su njegovi fudbaleri prikazali na terenu.

Trener Partizana je ocenio da je ovo verovatno bila i najbolja utakmica njegove ekipe ove sezone po svemu viđenom na terenu.


SUPER LIGA: Partizan rutinski sa Metalcem, mirno isčekuje rezultat iz Novog Sada (VIDEO)

-Bila je ovo jedna od najboljih igara Partizana, ako ne i najbolja ove sezone. Čestitam igračima na tome. Videli smo posle mnogih kritika na račun igre u večitom derbiju  šta znači kvalitet terena za jednu ekipu koja je opredeljena za igru, da može da se igra brzo… Bili smo veoma motivisani za ovu utakmicu i te motivacije je došao jako dobar pristup i kvalitet igre. – rekao je Nikolić posle meča.

PARTIZAN OŠTEĆEN PROTIV METALCA: Linijske sudije ponovo zakazale na utakmici crno-belih! (VIDEO)

Ipak ono što je svojim fudbalerima imao da zameri je nonšalantnost u pojedinim situacijama, koja je rezultirala brojnim neiskorišćenim šansama.

-Jedina zamerka je broj šansi koje smo promašili, jer je bio ogroman broj. Takav je bio dan, bio je i dobar golman na drugoj strani, ali smo mogli dati ogroman broj golova. Koliko god to čudno zvučalo posle pobede od 3:0 ne mogu biti zadovoljan rezultatom.- istakao je trener Partizana.

Crno-belii su ovom pobedom nastavili jedan impresivan niz, od 21 utakmice bez poraza i tako se na tabeli barem na kratko približili najvećem rivalu.

-Zaista je to jedan fantastičan niz na kojem treba čestitati igračima. Moramo da nastavimo da pobedjujemo, ta serija mora da traje, jer igramo u takvoj ligi da smo i sa takvom serijom i dalje na drugom mestu.- rekao je Nikolić.

Trener ekipe Metalca, Nenad Vavić, konstatovao je da je Partizan jednostavno bio bolji i da je zasluženo pobedio.

-Čestitao bih Marku (Nikoliću) na izvanrednoj seriji i na zasluženoj pobedi. Partizan je imao dosta prilika u prvom poluvremenu i kad smo pomislili da smo se izvukli i da idemo na odmor sa 0:0 pao je taj gol iz prekida. Od tog momenta je sve bilo drugačije. Partizan je izašao jako, sa puno samopozdanja da dobije ovu utakmicu… Mi smo pokušali, prižili svoj maksimum, mogu da budem zadovoljan htenjem, željom, trlanjem igrača do poslednjeg minuta”, rekao  je trener Metalca.