2
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

HUMANITARNI TIKET –  LUKOVIĆ: Derbi je arhiviran, sad želim samo pobedu u Novom Sadu!

Objavljeno: 07.03.17 u 12:08

Ne vredi gubiti vreme i prepirati se oko golova, već kujemo plan da preskočimo Vojvodinu, kaže kapiten crveno-belih.

Svaki derbi donosi polemike posle dvoboja, a ovu stranicu je zatvorio kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković. Kapiten crveno-belih je fokusiran na sutrašnji ispit protiv Vojvodine u Novom Sadu i konačnom cilju da se odbrani titula.

– Ne vredi polemisati i gubiti vreme kada ništa ne može da se promeni. Sačuvali smo prednost, a pobeda nam je izmakla zbog pada koncentracije u finišu. Svakako za nauk i idemo dalje punim gasom – kaže za HotSport, Luković.

intervju Sledeća stanica je novi derbi i to sa Vojvodinom u Novom Sadu?

– Treba da pokažemo da smo jaki, da posle jedne teške bitke pokušamo da u drugoj budemo bolji. Naš plan je ostanak do kraja na liderskoj poziciji, pa makar sa samo bodom više od pratilaca.

intervju Remi iz prosle sezone najavljuje sutra delikatan posao?

– Domaćin nije poklekao dugo na svom terenu, a mozda je došao trenutak da mi budemo prvi koji su
ih preskočili. Biće žestoko, ali se nadam trijumfu.

intervju Luković je jedan od oslonaca tima, a ima planove i posle završetka sezone.

– Prvo novi pehar, pa sledeći korak. Želim još da igram pošto se osećam dobro na terenu. Ipak, sada sam samo fokusiran da Crvena zvezda bude šampion – poručio je na kraju za HotSport, Aleksandar Luković.

Kapiten Crvene zvezde je u saradnji HotSporta i kladionice MaxBet odigrao humanitarni tiket. Mogući dobitak biće prosleđen Institutu za majku i dete. Evo šta je Aleksandar Luković odigrao u kladionici MaxBet.

image-0-02-05-a07e5dbdde2b959b12726789224699a9c89591679077cd6ebccad4804df020e5-V

0
0

2 Komentara

  1. “ LUKOVIĆ: Derbi je arhiviran, sad želim samo pobedu u Novom Sadu!“ Urnebesno! Da Zvezda pobedi vrlo dobru Vojvodinu sa Lukovićem u odbrani i sa smešnim strancima u timu?! Videli smo kako je zvezdina odbrana izgledala protiv Partizana i kako su Ruiz, Kanga, Boaći i Letalek igrali! Treba biti realan! Nažalost, ali ako budu igrali ovi smešni stranci Zvezda ne može pobediti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter