5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE VIŠE TABU TEMA: Benfika za Žileta platila šest miliona, a veći deo novca dobila je firma ‘Žile menadžment’?

Objavljeno: 06.03.17 u 00:05

Benfika je otkrila sve detalje kupovine supertalentovanog fudbalera Srbije Andrije Živkovića od koje Partizan nije zaradio ni dinara.

Andrija Živković je Partizan napustio kao slobodan igrač bez obeštećenja. Ipak, da bi stigao na La Luš, Benfika je morala da plati šest miliona evra. Razlog je bila garancija da će vihorno krilo potpisati za ‘orlove’, a ne za neki drugi od velikog broja zainteresovanih klubova.

Ipak, ono što ‘bode oči’ jeste gde je otišlo četiri miliona, 250 hiljada evra. Naime, kako prenose pojedini mediji, reč je o kompaniji ‘Zile Football Managment’ sa Kipra. Direktor firme je otac fudbalera Jovica Živković. Firma je osnovana 26. juna 2016. godine, samo deset dana pre nego što će Benfika kupiti Andriju.

0
0

5 Komentara

  1. U svakoj pravnoj drzavi Zivkovici bi bili izvedeni pred sud pravde i sigurno neko od njih bi bio osudjen zatvorskom kaznom za proneveru. Da li je neko od njih prijavio i platio drzavi porez i da li se drzava u opste pozabavila ovim slucajem !? Cisto sumnjam. Setite se samo slucajeva sa ocevima Mesija i Neimara zbog kojih su sinovi rizikovali kazne zatvora.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter