6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ PRIČE O SUĐENJU: U Partizanu bez mnogo komentara o neregularnom golu

Objavljeno: 05.03.17 u 11:27

Fudbaleri Partizana nisu želeli mnogo da komentarišu neregularan gol Crvene zvezde u današnjem derbiju, kao ni da jučerašnja utakmica nije mnogo toga odlučila u borbi za titulu.

Vezni igrač crno-belih Marko Jevtović priznao je novinarima da mu je još „vruća glava“ posle utakmice koja se završila 1:1.

– Mislim da nismo zaslužili da izgubimo i da je kao nagrada došao taj gol. Bili smo bolji u drugom poluvremenu. Ne želim da komentarišem sudjenje. Mislim da postoje nadležni koji su zaduženi za to. Nadam se njihovom pravičnom pogledu na celu utakmicu. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Nije derbi bio preterano lep, ali znamo svi šta on nosi. Nažalost nije bio lep – rekao je Jevtović.

Zvezda je povela iz akcije koja je trebalo da bude prekinuta, jer je lopta izašla van terena.

– Kruži ta fotografija koja je svima jasna. Ne bih dalje komentarisao. Šta mogu da kažem a da sutra ne snosim posledice? Nije naše da komentarišemo to, svi su videli šta i kako. Eventualna pobeda Zvezde bi nas dovela u nezgodnu situaciju, ovako je ostalo isto. A i da smo mi pobedili ne bi donelo ništa posebno, osim na psihološkom planu. Tu je i kup, ima još oko 20 utakmica da se odigra ovog proleća. Idemo iz utakmice u utakmicu – rekao je Jevtović.

Zvezda ima šest bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali će se na kraju regularnog dela prvenstva deliti bodovi. Golman Filip Kljajić takodje je kazao da ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva.

– I da smo izgubili, ne bi bilo sve gotovo. Pokazali smo da smo u ovom trenutku možda i najstabilnija ekipa u našoj ligi. Verovali smo, niko u svlačionici na poluvremenu nije nijednog trenutka ispustio veru i nadu u sebe. U drugom poluvremenu smo nametnuli svoj ritam – rekao je Kljajić.

Upitan kako se osećao kada je video da je lopta izašla van terena, on se blago nasmešio i odgovorio: „Verovatno kao i svi ostali na terenu. Stvarno neobična situacija za ozbiljan fudbal“.

Nikola Milenković ocenio je da je tim mogao da postigne i drugi gol.

– Primili smo gol kako smo primili. Bio je dogovor na poluvremenu da izbacimo srce na teren, i da uradimo sve što je u našoj moći da preokrenemo meč. Donekle smo uspeli. U ovakvim okolnostima mislim da je ovo okej. Možda smo mogli da damo i taj drugi gol. Nisu oni imali mnogo šansi. Taj gol su dali posle one situacije, i mislim da smo opet držali Zvezdu podalje od našeg gola. U drugom poluvremenu je bilo sve taktički perfektno. Sada smo u seriji od 20 utakmica bez poraza, mislim da smo u fantastičnoj formi. Žao mi je što nismo i ovde pobedili. Zvezdi dišemo za vrat i nadam se na kraju tituli – rekao je Milenković.

0
0

6 Komentara

  1. Haha pa mogo bi neko od vas da kaze nesto za gol rukom koji ste vi postigli. Ali takva je vasa skola od malena. Licemeri.

    0
    0
    Odgovori
  2. Biću iskren nije tebi dečko dobro evo sada su javili da je bio penal za FKP ruka u šesnestercu FKD.P iiii šta sad!?Svet bruji onom što su videli a ne ono što vi i ovaj režim revidirate svakodnevno , kroi te budućnost Srbije a istoriju revidirate po svom ukusu, dokle !?Za vas je samo NION i UEFA rešenje SDP je žrtva ili kolateralna šteta ovdašnje politike zato nema privtizacije a UPRAVNI ODBOR FKP treba da zaštite svoje navijač tužbom koja ima materijala za pretek…. eeee to je batto iskreno od srca…..!!! poz braćo GROBARI hvala….

    0
    0
    Odgovori
  3. ..“Bez price o sudjenju..“ od strane igraca i rukovodstva FKP da ne bi snosili ‘sankcije’ i bili kaznjeni..ok, AL’ da vidimo onda, koju ce sankciju i KAZNU snositi zvezdan terzic zbog javne OSUDE delegiranja ‘SUDIJE’ i direktnog mesanja u SLOBODAN I NEZAVISAN IZBOR od strane „SUDIJSKE KOMISIJE’..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter