13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVO IZ SVLAČIONICE: Javio se Marko Janković i žestoko isprozivao sudije i Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 04.03.17 u 20:30

Crvena zvezda i Partizan su remizirali rezultatom 1:1, a još dugo će se pričati o golu crveno-belih koji je neregularan.

Gejlor Kanga je postigao gol u 34. minutu i to nakon što je lopta napustila teren. Svako će to doživeti na svoj način, a svoj sud odmah po ulasku u svlačionicu dao je Marko Janković.

DERBI O KOM ĆE SE PRIČATI: Zvezda ispustila pobedu, Partizan je drastično oštećen! (VIDEO)

Naime, popularni Partizanov ‘Mesko‘ je jasno stavio svima do znanja šta misli o suđenju na večerašnjem ‘večitom’ derbiju.

– Ko moze da dobije bolji poklon za rodjendan?! – napisao je Marko Janković.

 

A post shared by markojankovic (@marko10j) on

Nedugo zatim oglasili su se i nekadašnji igrači Paratizana, Nikola Ninković i Saša Lukić.

viber image1 viber image2

Partizan je do vrlo važnog boda došao u 87. minutu golom Uroša Đurđevića, čime je utakmica završena rezultatom 1:1.

(Izvor: youtube / Партизан Понос Србије)

0
0

13 Komentara

  1. Nesto se setih 138 derbija bo sam na stadionu dva penala nad Kaduom i jedan nad Lazeticem Partizan pobedio sa jedan nula.Lopovi pokrijte se usima.

    0
    0
    Odgovori
  2. axx partizan krao pa se sad vraca
    e moji cigani da vam nije bilo sudija kad je prtizan osvajo titule u nizu bili bi 5-6]
    uvek nepostojeci penali golovi iz ofsasjda
    da sam cigan stideo bih se kluba za koji navijam;)

    0
    0
    Odgovori
  3. E moj sine od Boga niko nije oteo tek ce Zvezdi da se vraca sto ste nam krali.Zao mi samo sto nismo ovu vasarsku ekipu partizana nadrukali.Nego dobar vam onaj Milenkovic od 5 milki ako su ga gledali veceras ako vam daju dvesta hiljada pevajte.

    0
    0
    Odgovori
  4. Najvise me nervira sto Sale Lukic objavljuje ovakve gluposti, a licno ga poznajem i priznao mi je davno da navija za zvezdu.. e moj sale

    0
    0
    Odgovori
  5. SVE je jasno kao dan, MNOGO je JACI PARTIZAN !!! Sramna predstava sluga zla za ‘rodjendan’ simbolu ex Yu, cak je i od njih-mnogo !!! GROBARI za 10, fudbaleri za 10, Marko za 10, za klasu smo bolji od naturalizovanog i aboliranog fk !!! Ubedjen sam da im ni legalizacija postizanja pogodka direkt iz gol-auta nece na kraju pomoci i da ce FK Partizan biti Sampion, posto je ubedljivo najjaca ekipa i u Evropi jedini ima sta da pokaze i da predstavi svoju zemlju na najbolji nacin, za razliku od izdajnickog i segregatorskih potomaka s’cmarakane .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN SAMPION !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Haha bolje svi da ćute Ruiz dodao iz auta za 1-0 a Đurđević boksovao sa dve ruke loptu u gol…. LJUDI OBA GOLA NEREGULARNA…!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter