Ne deli nas još puno vremena od 153. ‘večitog derbija’.
Danas će od 18 časova koplja ukrstiti Crvena zvezda i Partizan, a jedan bivši fudbaler gostujućeg tima je za HOTSPORT govorio o očekivanjima pred derbi.

Povezane vesti

Luka Stojanović nije dočekao seniorske dane u Humskoj, već ga je pre toga preoteo lisabonski Sporting kao jednog od najboljih mladih ofanzivnih igrača Evrope. Trenutno nastupa u ‘srpskoj koloniji’ u Belgiji, Muskronu.

– Danas neću moći da pomognem mom klubu zbog blaže povrede, ali se nadam da će Muskron doći do neophodnog trijumfa u borbi za opstanak. Tako se stvorila šansa da pogledam derbi sa suprugom Jelenom i sinom Matijom kojem će ovo biti prvi u životu, tako da će mojoj porodici biti poseban, kazao je Stojanović za HOTSPORT.

FOTO: supersporting.net

FOTO: supersporting.net

Muskronu će danas znatno biti teže protiv Standarda bez Stojanovića koji je veoma bitan šraf u mašineriji Mirče Rednika, rumunskog stratega. Ali će zato biti iz svoj Partizan, kilometrima udaljen od Beograda, ali svim srcem uz tim u kojem je ‘fudbalski progledao’.

– Očekujem da će ‘Rajko Mitić’ biti pun i nadam se da će derbi proći barem bez većih incidenata. Da glavnu rolu imaju akteri, fudbaleri, a ne sudije. Iskreno verujem da će biti dosta golova, onoliko koliko dugo nije viđeno. Partizan ima ubitačan napad i Marko Nikolić zna da igra sa takvim fudbalerima, srećno moji crno-beli! Biće 2:5 danas, rekao je Luka Stojanović.

Ako želite da poslušate nekadašnjeg kapitena jedne od najboljih ‘fudbalskih škola’ u Evropi, Partizana, i odigrate 7+, kladionica ‘MaxBet‘ će vam ponuditi kvotu 33, za pobedu Partizana u ‘MaxBet-u‘ je koeficijent 3,35.