1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT INTERVJU – NEMANJA MIHAJLOVIĆ: Šutirao bih penal, Donald ne ‘oseća’ derbi kao Srnić, Plavšić i ja (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.17 u 13:28

Partizanovo veliko oružje u predstojećem 153. ‘večitom’ derbiju biće ubitačan napad, a njegov bitan deo i ovog puta biće Nemanja Mihajlović.

Brzonogi krilni napadač Partizana bio je ‘zvezda’ 150. derbija u kom je Vlado Glođović imao dve krajnje sumnjive odluke. Prvu ne pokazavši na ‘belu tačku’ prilikom duela Nemanje Mihajlovića sa Markom Petkovićem, ali i drugu kasnije poništivši, reklo bi se po snimku, regularan pogodak omalenog fudbalera crno-belih.

I ovog puta mnoge oči fudbalske javnosti biće uprte baš u popularnog ‘Necu‘, koji je sada znatno iskusniji nego što je bio pre tačno godinu dana.

– Iskreno, manje mu je važno ko će igrati u subotu i ko će biti u centru pažnje. Najbitnije je da mi pružimo maksimum i da navijačima priredimo nešto najlepše, a to je pobeda u derbiju. Znam da to možemo i bilo ko da bude na terenu, najbitnije je da ispunimo sve zahteve šefa. Jedino tako uspeh neće izostati – rekao je na početku razgovora za HOTSPORT Nemanja Mihajlović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

intervju  Iako je dominirao u obe utakmice na startu proleća, ‘parni valjak’ nije impresionirao ni protiv Rada, ni protiv Borca. Kakav Partizan možemo videti u derbiju, na gostujućem terenu, u slobodno se može reći ‘svadbarskoj’ atmosferi Delija, pošto će ujedno proslaviti rođendan kluba?

– Bio rođendan ili ne, znamo da bi stadion bio gotovo popunjen u svakom slučaju. To je derbi i uvek je prisutno puno ljudi. Što se tiče utakmica protiv Rada i Borca… Pa znate kako, početak je, nije fraza, zaista je potrebno vremena. Mislim da je sada, posle dve nedelje, sve mnogo bolje i verujem da će sa svakim sledećim nastupom naša igra ići uzlaznom putanjom. Odlika velikih timova je da pobeđuju i kada igraju loše, zbog toga smo zadovoljni.

HUMANITARNI TIKET-NENAD KOVAČEVIĆ: U subotu ću biti na stadionu, nikada nisam izgubio derbi (FOTO)

intervju  Gde vidiš prednosti Partizana u odnosu na ‘večitog’ rivala?

– Nema tu velike prednosti, odlučiće sitni, baš mali detalji. Videli ste šta se desilo u poslednjem derbiju, jedan momenat i nepažnja odbrane Zvezde je odlučila pobednika. Zato treba posebno obratiti pažnju na te stvari. Kada analiziramo naše utakmice, obaziremo se baš na te sitnice i na taj način napredujemo.

(Izvor: youtube / Juanpe91Srb)

intervju  Partizanu nije sviran penal u ‘večitom’ derbiju pune 22 godine. Ukoliko se višedecenijska tradicija prekine i dođe do jedanaesterca, da li bi preuzeo odgovornost?

– Bilo je mogućnosti da nam se dosudi penal, posebno u onom prošlogodišnjem, ali… Što je bilo, bilo je, zaboravlja se i nastavlja se dalje. Šef odlučuje, ukoliko bi odlučio da ja izvedem, naravno da bih prihvatio. Ono što je bilo u Poljskoj kada sam promašio, pa dobro, promašuju i najbolji igrači na svetu, svima se to dešava. Ali mislim da u ovom timu Partizana ima ispred mene kandidata koji bi imali prednost da šutiraju.

HOTSPORT INTERVJU – KOROMAN: Zvezda sa Milijašem da napravi ono što je Partizan sa Ilićem! (FOTO) (VIDEO)

intervju  Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald je izjavio da bi optrčao pet krugova oko terena ako bi dao gol Partizanu. Imaš li ti neku ideju šta bi učinio u obrnutom slučaju?

– Verovatnoća je 99 posto da bih otišao ka južnoj strani i Grobarima. Donald je stranac, pa on možda ne može da oseti čar derbija, ali mi koji smo kao klinci odrastali uz duele Partizana i Zvezde, znamo šta znači ova utakmica. Verujem da bi kao i ja, Plavšić, Račić ili Srnić iz Zvezde sigurno sigurno poleteli prema svojim navijačima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

intervju  Za kraj, imaš li neku poruku za Grobare pred derbi?

– Neka budu ubeđeni: volja i želja kod naših igrača neće izostati. Obećavam da ćemo dati sve od sebe da im ulepšamo vikend, pa i mnogo više od toga – zaključio je Nemanja Mihajlović.

HUMANOST NA DELU

Nemanja Mihajlović je na kraju intervjua odigrao humanitarni tiket u saradnji sa našim sponzorom, kladionicom MaxBet. Ako tiket prođe, fudbaler Partizana i kladionica MaxBet će dobitak darovati Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu.

image-0-02-05-bd0463404fa57e15c691dd0b14ea27350558f8a9bb32b04558128b040d28be6c-V

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter