3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Italijani odvode Partizanov ‘biser’, crno-belima duplo manje para zbog Andrije Živkovića?! (FOTO)

Objavljeno: 02.03.17 u 10:29

Definisani uslovi, a ostaje da igrač potpiše ugovor na pet godina.
Priča se privodi kraju, Nikola Milenković je na korak da od leta postane i zvanično novi igrač Fiorentine. Kako saznaje HotSport Italijani će platiti defanzivca 5,1 milion evra.

Pošto je Partizan izgubio spor za Andriju Živkovića, a ovaj posao sa klubom iz Firence vodi ista agencija, dogovor je da se „prebiju“ dugovi i u Humsku stiže 2,6 milona evra.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Papirološki sve treba da se okonča ubrzo, a onda da i Milenković utanači svoje uslove i stavi potpis na ugovor od pet godina.

Što se tiče Dušana Vlahovića ova priča traje i Fiorentina nudi milion i po evra, ali se obe strane ne žure pošto mladi napadač tek u januaru postaje punoletan.

0
0

3 Komentara

  1. Otac A.Zivkovica je iskoristio marifetluk Djurica koji je nastojao da se tu debelo ogrebe pa je igrao zmurke skrivajuci informacije o prodaji prava na igraca da bi kasnije kesirao u svoju korist. Medjutim, naisao je na Macana ,Ziletovog oca oji je to saznao i uz sadejstvo sa menadzerom,inace nenaklonjenom Partizanu, izvrdao iz ugovora, odbio potpis za Apolon i to je to. Partizan je ,umesto da super zaradi ,izgubio 2.5 mil evra. Ako se uzme da je mogao da ga proda najmanje za 8 mil evra plus procenti,negde oko 11 mil evra ukupno,Klub je morao da plati penale po ugovoru. Sve u svemu, Klub je izgubio ni manje ni vise 13 do 14 mil. Evra!!! Zato bih ja Djuru za ja.a jer je neshvatljivo da niko lopova ne procesuira. Za potpisivanje stetnog ugovora i sticanje sopstvene dobiti kradjom. Prosto se ne mogu nacuditi zasto se Partizan ucutao. Sada su morali ,ocigledno,ucenjeni prodati Blekija za znatno manje pare u odnosu da su sacekali barem jednu godinuu. Bleki bi mogao dostici cenu i do 10-12 mil evra. Tuzno i zalosno. Sve u svemu, Djuru bih gonio dok ga ne bih smestio u lopovski hotel u Zabeli.
    Kakvi lopovi vode nase najbolje klubove, oni se nikad nece izvuci na pozitivu jer lopovima odgovara takav ambijent gde ce pod plastom resavanja teskih finansijskih problema oni najvise da se ogrebu glumeci spasioce. Samo privatizacija, makar nasilna, dekretom dizajnirana,kao neki lex specialis ,poput za Bgd na vodi, bi mogla da resi Zvezdu i Partizan bede i lopovske mreze. Ako ista ocekujem od Vucica to je upravo to, da uredi odnose u profesionalnom sportu, da klubovi dobiju stvarne vlasnike i model upravljanja adekvatno modernim zapadnim klubovima. Nazalost, slaba vajda od nadanja jer Vucic glumi strinu prema Delijama a blokira imovinskim pitanjima da makar Partizan krene u taj proces. Najbolji model privatizacije za velikane je korporativni. To podrazumeva da se osnuje korporacija za klub koja bi skupila novac za otkup min 51 posto kluba-ova.Sva pitanja prakticne prirode je lako resiti,ali osnovni uslov je da se zeli i hoce uci taj proces. Bez volje ostaju samo nevolje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter