2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE IDE DOBRO PO ZVEZDU: Današnji trening doneo je potvrdu, Boaći će biti spreman!

Objavljeno: 01.03.17 u 12:52

HotSport je juče u predvečernjim satima najavio, a današnji trening Crvene zvezde potvrdio poboljšanje zdravstvenog stanja Ričmonda Boaćija.

Crvena zvezda sa velikim optimizmom dočekuje subotni ‘večiti’ derbi protiv Partizana, pogotovo posle današnjeg treninga.

SVE DELIJE GLEDAJU U BOAĆIJA: Jutros je napustio trening, a stanje se za nekoliko sati znatno promenilo!

Vest koja najviše raduje navijače Zvezde jeste da je Ričmond Boaći izdržao ceo trening i tako su potvrđene najave HotSporta da će ipak biti spreman za meč sa ljutim rivalom, iako je jučerašnji trening napustio zbog malaksalosti.

Božović je, za svaki slučaj, uigravao i Srđana Vujakliju na mestu napadača, ali se očekuje da bi donedavni napadač Borca iz Čačka mogao sa klupe da uđe u igru u meču sa Partizanom.

‘GROF’ IMA ‘DŽOKERA’: Čeka se Boaći, a zamena je već spremna za derbi

Jedino je izvesno da će van stroja biti Mihailo Ristić, a problema sa povredom vrata za sada ima mladi Luka Adžić.

Predstojeći 153. ‘večiti’ derbi igra se na stadionu ‘Rajko Mitić’ u subotu od 18 časova, a Crvena zvezda ‘brani’ zalihu na tabeli od šest bodova u odnosu na crno-bele.

AKO JE IKO SUMNJAO: Evo ko će deliti pravdu u 153. ‘večitom’ derbiju (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. a da napisete sta je jeo za dorucak? da li ima 2 iste carape ……………. pretvarate se u Acu informaciju …………. previse nebitnih informacija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter