0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNO: Donald ima poruku za ‘disciplince’, želi da Everton igra derbi! Evo i zašto… (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.17 u 10:10

Uoči 153. ‘večitog’ derbija iz tabora Crvene zvezde stigla je podrška igraču Partizana Evertonu Luizu koji je pod znakom pitanja za subotnji meč.

Još uvek incident sa početka prolećnog dela Superlige i utakmice na Banjici nije dobio svoj epilog, a očekuje se da će Disciplinska komisija FSS tek u četvrtak odlučiti hoće li Everton Luiz moći da igra u derbiju protiv Crvene zvezde ili će biti suspendovan zbog pokazivanja srednjeg prsta navijačima Rada.

Mišljenja su različita, a sa stadiona ‘Rajko Mitić’ stiže podrška vezisti Partizana, tačnije, od strane Mičela Donalda, takođe tamnoputog igrača crveno-belih koji bi voleo da Brazilac zaigra u subotu.

– Voleo bih da Everton igra i ne verujem da će biti kažnjen. Poštujem ga kao igrača i profesionalca, bitan je za igru Partizana – izjavio je Mičel Donald za ‘Novosti’.

IZNENAĐENJE ILI NE: Kladionice kažu – Zvezda je favorit! Velika kvota na pobedu Partizana (FOTO)

Holanđanin verovatno nije zaboravio šta je Everton uradio na kraju poslednjeg derbija igranog na Marakani kada je dao gol sa preko 35 metara, pa otrčao do severne tribine da tamo proslavi izjednačujući gol u 95. minutu.

– Ne mogu određeno da kažem ko je njihov najopasniji igrač. Imaju oni svoje ‘puške’, imamo ih i mi. Globalno, svi mi igramo fudbal i svako je potencijalna opasnost za rivala. Fudbal je jedan momenat, zato je nepredvidiv i veoma težak za prognoziranje – istakao je Donald.

Jedan od uzdanica šampiona Srbije promašio je jedanaesterac u poslednjem kolu protiv Bačke, pa je definitivno odlučio da neće šutirati penal za Zvezdu ukoliko ga bude u subotu.

– Kapiten šutira penal – jasan je Donald.

(Izvor: youtube / Marko Aleksic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter