0
Domaći fudbal

FOTO:STARPSORT

MRDAKOVIĆ: Opstanak je osnovni cilj

Objavljeno: 01.03.17 u 12:09

Iskusni centarfor predvodiće ovog proleća napad OFK Beograda.

Iskusni centarfor Miljan Mrdaković vratio se u januarskom prelaznom roku u OFK Beograd za koji je već igrao u dva navrata tokom svoje karijere. On je u ’romantičare’ stigao sa namerom da pomogne klubu u borbi za opstanak u Prvoj ligi.

Pred nastavak sezone u drugom rangu takmičenja u Srbiji, klub sa Karaburme se nalazi na začelju, sa šest poena zaostatka u odnosu na prvog sledećeg rivala.

– Naravno jedini cilj svima u klubu jeste da se ove godine ostane u Prvoj ligi. Uz kvalitetna i iskusna pojačanja koja su dovedena, kao i uz mladost koju OFK Beograd već ima, siguran sam da ćemo uspeti da ostvarimo cilj – smatra Mrdaković.

Iskusni 34-godišnji centarfor veruje da ambicije na Karaburmi ne bi trebalo da se zaustavljaju samo na preživljavanju.

– Ako sada ostvarimo plan, sledeće godine cilj bi bio povratak u elitu, gde klub kao što je OFK Beograd i zaslužuje da bude, ali idemo korak po korak, počevši od prve utakmice koja je pred nama – rekao je Mrdaković.

Prolećni deo prvenstva u Prvoj ligi nastavlja se petog marta. OFK Beograd će već na startu imati priliku da se primakne svom najbližem rivalu na tabeli, ekipi OFK Odžaka, kojoj ide na gostovanje.

Mrdaković je prvi put u OFK Beogradu igrao u sezoni 2002/03, kada je bio izuzetno uspešan sa 20 postignutih golova. Iskusni napadač je u OFK Beogradu ponovo igrao u polusezoni 2004/05, a tokom bogate i raznovrsne karijere nastupao je za više od 20 klubova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter