12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE ILI NE: Kladionice kažu – Zvezda je favorit! Velika kvota na pobedu Partizana (FOTO)

Objavljeno: 28.02.17 u 17:33

Kladionice su dale svoj sud uoči 153. ‘večitog’ derbija između Crvene zvezde i Partizana koji se igra u subotu od 17 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Zahuktava se euforija pred 153. ‘večiti’ derbi između Crvene zvezde i Partizana, a iako glasi nepisano pravilo da u tim utakmicama nema pravila, za mnoge navijače nezaobilazna destinacija pre stadiona biće kladionica.

Kvote koje su danas objavljene neke će iznenaditi, a neke ne, tek – Crvena zvezda prema procenama ima veće šanse da dođe do pobede u subotnjoj utakmici.

PARALELA SA SRBIJOM: U Juventusovom dresu Iguaina prošetao centrom Napulja – šou! A kod nas… (VIDEO)

Kvota u ‘MaxBet’ kladionici na pobedu Crvene zvezde iznosi 2,30, dok se trijumf Partizana množi sa kvotom 3,05. Nerešen ishod donosi kvotu 3,15.

Takođe, prema kvotama očekuje se mali broj golova, jer je na 0-2 kvota 1.70, a za 3+ tačno 2,00.

Screenshot_3

Nekako je najbolje izbeći konačne ishode i pokušati drugim ponudama kojih u kladionici ‘MaxBet’ za ovaj meč ima preko 200.

0
0

12 Komentara

  1. Nisu kladionice lude i da ne donose prave odluke i kvote,ne bi ni postojale.Odlicno znaju ko je favorit i ko ima bolji tim pa na osnovu toga i dodeljuju kvote.Franjevci se utripovali da imaju jak tim,ne vide da imaju samo dva polu igraca i kad se oni zaustave,ostali ne znaju sta ce i kako ce jer su bez kvaliteta i nekreativni.

    0
    0
    Odgovori
  2. navijač sam partizana, samim tim očekujem da partizan u najmanju ruku izvuče remi.
    ali opet samo da ne bude nereda pred i na samom stadionu.
    nadam se žestokoj borbi dva tima od samog početka utakmice, sa mnogo šansi i golova.
    bez provokacija na terenu i sa tribina, fer i korektna utakmica, odnosno užitku za oči.
    ali te moje želje se graniče sa naučnom fantastikom.
    neka pobjedi bolji ipak to su dva naša najtrofejnija kluba.
    sportski pozdrav navijačima crvene zvezde i partizna.

    0
    0
    Odgovori
  3. Lako je uzeti pare na pobedu zvezde. domaći teren, proslava nečga, sudije je obožavaju i isprovocirani everton u publici. biće jož smeškisa crvenim kartonima i penalima. Zvezda dobija, to je sigurica i laka para. Ja ipak neću uzeti taj novac, ne treba mi , igraću dvojku.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne vidim sta je tu neobicno.Zvezda ima za klasu kvalitetniji tim,igra na svom stadionu,prva je na tabeli i to ubedljivo i normalno je da bude favorit.Sve sto bude ispod tri razlike u Zvezdinu korist,partizan moze da smatra svojim uspehom.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne vidim iznenadjenje ovde, kvota 230 obicno i dodje! Zvezda je realno bolji tim napravila, partizan se ceo svodi na leonarda i ovog malog iz palerma, ako njih dvoje zakazu to je to!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter