1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVAN KONOVALOV ZA HOTSPORT: Ja nisam zadovoljan, a svi pričaju u superlativu o mojoj partiji protiv Zvezde

Objavljeno: 28.02.17 u 14:30

Fudbalerima Bačke ne cvetaju ruže, u prva dva kola prolećnog dela sezone poraz od Borca i Zvezde. Svetla tačka na kraju veoma mračnog tunela bio je golman Ivan Konovalov, rus od dolaska iz  Niša brani u odličnoj formi.

Crvena zvezda je slavila na stadionu ‘Slavko Malentin Vava‘ sa 3:0, a bravure mladog Moskovljanina bile su razlog što rezultat nije bio ubedljiviji u korist srpskog šampiona.

–  Veseli me što ljudi prepoznaju moju igru i govore u superlativu o njoj. Ja nisam zadovoljan, protiv Zvezde sam primio tri gola i mislim da sam mogao i bolje da reagujem u nekim situacijama. Nadam se da ću se navijačima iskupiti već u narednom kolu još boljom igrom – kaže Konovalov za HotSport.

Rus je u Niš došao u sezoni 2015.  bio je rezerva Aleksandru Jovanoviću, na početku tekuće sezone dobio je priliku da čuva gol Nišlija, a nakon pet kola zamenio ga je Bajić.

– Volim vreme provedeno u Radničkom, radio sam sa dobrim ljudima, branio sam na početku sezone. Zbog čega nisam u nastavku, nije pitanje za mene, već za neke druge. Mislim da sam pružio dobre partije i Niš ću pamtiti po lepom – otkriva Ivan Konovalov.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nekadašnji čuvar mreže Amkara iz Perma, Spartaka iz Moskve, Sevastopolja i Astrakana ističe da je za njega veliki izazov da se bori za opstanak sa Bačkom, ali i velika odgovornost. Dodaje da je u tim došao na poziv trenera golmana Steve Kneževića, čija ga je vizija ubedila da nakon raskida ugovora sa Nišlijama ostane u Srbiji.

– Momci u timu su zaista sjajni. Atmosfera je dobra uprkos rezultatima i baš zbog toga verujem da možemo da se izborimo za opstanak. Ovo je debitantska sezona Bačke u Superligi i teško je, ali ne i nemoguće. Verujem da ćemo na kraju sezone da sačuvamo superligaški status – optimističan je Ivan Konovalov.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

  1. Nadam se opstanku „Bačke“ u superligi,a Ivan je stvarno jako dobro branio i sve pohvale za njegove odbrane. Po meni i najbolji igrač „Bačke“ u tom meču

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter