0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Irish Daily Star

TADIĆ RAZOČARAN POSLE IZGUBLJENOG FINALA: Zaslužili smo više od ovoga!

Objavljeno: 27.02.17 u 15:20

Srpski fudbaler, Dušan Tadić, nije mogao da sakrije utučenost nakon poraza njegovog Sautemptona u finalu Liga kupa Engleske od Mančester junajteda.

„Crveni đavoli“ su na ovom meču slavili rezultatom 3:2, pogotkom u samom finišu susreta, nakon štu su „sveci“ uspeli da nadoknade dva gola zaostatka iz prvog poluvremena.

Ove okolnosti stvorile su još veću gorčinu kod našeg reprezentativca, koji smatra da njegov tim nije zaslužio poraz.

-Ovo je vrlo bolno, zaslužili smo više od poraza. Mislim da svi isto razmišljaju. Nije lako je prona’i prave reči nakon ovakve utakmice. Nismo zaslužili ovo.-rekao je Tadić za engleske medije.

Iako je Zlatan Ibrahimović bio taj koji je rešio pitanje pobednika postigavši dva pogotka na meču, od toga drugi na tri minuta pre kraja utakmice, naš krilni napadač kao junaka meča apostrofira jednog drugog igrača.

Kerik im je doneo balans na sredini terena. Bili smo bolji, ali Junajted je iskusniji od nas i to je na kraju prevagnulo.- zaključio je Tadić.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter