4
Evropske lige

SRAMOTA U ZAGREBU: Da li je Dinamu dosuđen najskandalozniji penal u istoriji fudbala? (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.17 u 19:11

Brojne su situacije u kojima se navijači žale da je neki jedanaesterac prestrogo dosuđen, ili da je sudija pogrešio zato što nije pokazao na belu tačku. Ipak, čini se da je arbitar na meču između Dinama iz Zagreba i Cibalije svemu tome dao neki novi nivo.

U Hrvatskoj je titulu jesenjeg šampiona odličnim igrama i sa šest bodova viška od Dinama osvojila Rijeka. No, čini se da će fudbalerima sa Rujevice biti znatno teže da se domognu šampionskog pehara nego što bi trebalo, pošto glavni rival, Dinamo iz Zagreba, po svemu sudeći na svojoj strani ima i one koji bi trebalo da dele „pravdu“ – sudije.

Jer, kako drugačije okarakterisati jedanaesterac koji je za Dinamo dosuđen na meču protiv Cibalije, u 90. minutu, pri rezultatu 1:1?

Meč je odigran u Vinkovcima, a Dinamo je poveo u 72. minutu, da bi Cibalija stigla do gola tri minuta pre kraja. Ipak, u poslednjim trenucima susreta, Sudani, fudbaler Dinama iz Alžira, pao je u kaznenom prostoru Cibalije, a sudija je pokazao na belu tačku, iako ga, što ćete se uveriti i sami na snimku, niko nije ni pipnuo!

 

(Youtube/MAX Football)

Šta reći sem – sramota!

0
0

4 Komentara

  1. I Partizanu je isti dosudjen protiv Borca,pa niko ne spominje onu bruku.Bito da se spomene bruka Dinama.Koga boli za Dinamo,imamo mi nasih istih slucajeva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter