4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAMEĆU SE ‘GROFU’: Zvezda pobedila i danas, Vujaklija dva gola za minut, pogađali Milić i Orlandić (FOTO)

Objavljeno: 26.02.17 u 15:15

Fudbaleri koji su juče bili u drugom planu Miodraga Božovića su danas igrali duel sa timom iz Zubinog Potoka.
Crvena zvezda je savladala Mokru Goru rezultatom 5:2.

Najveću pažnju je na sebe privukao Srđan Vujaklija koji je u razmaku od minuta postigao dva pogotka. Prvo je u 20. savladao golmana Mokre Gore, da bi isto učinio i u 21.

Nakon toga je Sedlarević smanjio na 2:1 i doneš šansu svom timu da se vrati u meč. Treći gol za aktuelnog šampiona je bio delo Petra Orlandića posle asistencije Vučićevića.

Orlandić je bio strelac i četvrtog kola crveno-belih, da bi poslednji pogodak Zvezde na meču postigao Milić. Do kraja je Mokra Gora još jedanput smanjila zaostatak.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]SASTAV: Stanković – Srnić, Račić, Rakić, Milošević – Poletanović, Milijaš, Adžić, Milić – Vujaklija, Pavkov (Kahriman, Andrija Luković, Sikimić, Vučićević, Orlandić)[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. A što nisu ravnog sebi izabrali a? Jak protivnik nrma šta, još im samo fali ako sudiju na vreme zamole za pomoć, neka sudi ko nije pristrasan, no do subote ima još ,ko zna ko im se sve ispovredjuje po treninzima pa nebude mogao da igra. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Namecu se..“..podseca SVE na dzajino vreme „namecanja“.. .!. XXAAXXAA .!. ..a sad’ loma ozbiljnosti, tj. srecom po PECURKAnce da nisu igrali protiv nepotkupljive i nedirigovane Sloge iz Petrovca na Mlavi, inace bi se sigurno „nametali’..al’ ne jacuPa.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter