0
Evropske lige

LIGA KUP: Junajtedu trofej, Sautemptonu poštovanje, sudiji na čast (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.17 u 19:51

Mančester Junajted je osvojio trofej Liga kupa, Sautempton je zaslužio najdublje poštovanje, a sudija Andre Mariner je zreo za penziju, ukratko su utisci sa finalnog meča engleskog Liga kupa.

Da ne bude zabune, Junajtedovom trofeju se nema šta osporiti, Zlatan Ibrahimović je prevelika „zver“ da bi propustio poklone kakve mu je odbrana Sautemptona dopustila, ali je pitanje šta bi bilo da „Crveni đavoli“ nisu imali blagu naklonost sudija.

Naime, Sautempton je susret otvorio samo kako je mogao poželeti – u 12. minutu Sedrik Soareš je pronašao Gabijadinija, koji je sa peterca sjajno reagovao i doveo svoj tim u vođstvo. A onda hladan tuš – sudijski zvižduk i poništen gol zbog ofsajda, u kom se Italijan nije nalazio…

Usledila je kazna, ubrzo potom je Ibrahimović uputio pravu bombu ka golu protivnika za prvi pogodak u mreži Sautemptona za 559 minuta igre u Liga kupu.

Usledili su siloviti napadi Tadića i kompanije, ali je ponovo usledio šok – Lingard u 38. mintuu dovodi Junajted iz, reklo bi se, polušanse, do 2:0.

To kao da je dodatno motivisalo Sautempton i Gabijadinija, pa su u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena smanjili na 2:1, da bi početkom drugog perioda rezultat glasio 2:2. I opet Gabijadini, koji je iskoristio pad koncentracije odbrane Mančestera.

Timu Junajteda to kao da je „vezalo noge“, Sautempton je napadao, pogodili su stativu, Valensija je spasao čist gol, što je previše šansi protiv ekipe za koju nastupa Zlatan Ibrahimović. U 87. minutu, iz kontre, Šveđanin je glavom zakucao loptu i nade hrabre ekipe Sautemptona da mogu do trofeja, a Murinju doneo veliku radost.

 

(Youtube/Stars Matches Highlights)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter