3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TVIT DANA: Evo sa kojim sportistom su Grobari uporedili Leandra Tavambu… (FOTO)

Objavljeno: 25.02.17 u 19:57

Partizan je nastavio seriju pobeda i savladao je Borac iz Čačka u Beogradu 2:1, ali su Grobari imali dosta zamerki na igru čete Marka Nikolića.

Na udaru Grobara preko društvenih mreža našao se novi napadač Leandro Tavamba. Kamerunac nije bio previše u centru pažnje, nije se pokzao u najboljem svetlu, te su usledile kritike. Tako ga je na Tviteru jedan od navijača Partizana uporedio sa nekadašnjim centrom crno-belih Đorđem Gagićem.

Da li se slažete sa ovim navijačem Partizana?

FOTO-UBOD: Ovako su Grobari pružili podršku Evertonu (FOTO)

SLS: Pobeda Partizana, pred derbi ista meta – isto odstojanje (VIDEO)

0
0

3 Komentara

  1. Trebalo bi zastiti lik i ime velikog Dragana Mancea, a ne da se kojekakvi likovi kriju iza njega sa svojim nebuloznim komentarima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas tako. Velik promet bez zarade. Ipak, ocekujem da ce Marko Nikolic napraviti nesto od njega. Po mom skromnom misljanju, njega bi trebalo podvrgnuti rigoroznom treningu proliferacije, da nauci dati gol,brzinu reakcije da usmeri ka sutu a ne dodavanju kao iskljucivom cilju. To mi lici na bezanje od odgovornosti,a kad se to useli u igraca navale,tesko se leci. Primer je Djurdjic, mada je on imao zavidnu golgetersku karijeru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter