3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Rutinska pobeda Crvene zvezde nad Bačkom za dobar uvod u derbi (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.17 u 14:59

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Bačke rezultatom 3:0 u meču 23. kola Superlige Srbije golovima Ričmonda Boaćija.

Zvezda je u Bačku otišla sa namerom da, bez prevelike potrošnje, zabeleži nova tri boda, i utisak je da su fudbaleri Crvene zvezde uspeli upravo u toj nameri – Bačka – Crvena zvezda 0:3 (0:2).

Već na samom početku susreta bilo je jasno kako će se meč razvijati, pošto je u petom minutu Ričmond Boaći na asistenciju Gelora Kange doveo Beograđane u vođstvo od 1:0.

Nedugo potom Boaći je propustio dve fantastične prilike, od čega je ona iz 12. minuta na nivou jednog od najvećih promašaja u sezoni, i to ne samo u srpskom fudbalu.

BACKA-CRVENA ZVEZDA_04
FOTO: STARSPORT

Ipak, iskupio se Ganijac do kraja prvog poluvremena, i svojim drugim pogotkom u 38. minutu pokazao da će itekako biti pojačanje za crveno-bele.

U drugom poluvremenu, Bačka je možda imala kakvu-takvu nadu u preokret, ali je sve palo u vodu u 52. minutu, kada je Klisura zaradio drugi žuti karton, skrivivši tom prilikom jedanaesterac, koji Mičel Donald nije uspeo da pretvori u gol.

BACKA-CRVENA ZVEZDA_01
FOTO: STARSPORT

Do kraja susreta Bačka je ostala sa još jednim igračem manje, pošto je Macanović u 65. minutu zaradio takođe drugi žuti karton, a „šlag na torti“ Zvezdine pobede bio je evrogol Luke Adžića.

U narednom kolu, 4. marta Crvena zvezda igra večiti derbi protiv ekipe Partizana, od kog, nakon ove pobede, a pred susret koji Partizan od 17 časova igra protiv Borca u Humskoj, ima devet bodova viška, dok Bačka zauzima pretposlednje mesto sa 18 bodova.

(Youtube/Volim Sport)

BAČKA – CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:2)
(Boaći 5, 38, Adžić 92)

Stadion: Slavko Maletin;
Sudija: Milan Ilić;

Bačka (4-1-4-1): Konovalov – Nikolić, Ilić, Klisura, Vidović (od 46’ Vidović) – Balabanović – Makarić (od 67’ Trivunović), Luković, Stepanović, Macanović – Čeković (od 56’ Varga);
Crvena zvezda (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Frimpong, Al. Luković, Anđelković – Le Talek, Donald (od 67’ Milijaš) – Plavšić (od  67’ Milić), Kanga, Ruiz (od 72’ Ažćić) – Boaći.

 

0
0

3 Komentara

  1. Ovo bi trebalo da bude i rezultat u derbiju za nedelju dana,otprilike.Zvezda je bar za toliko kvalitetnija da bi lagano morala da potopi franjevce sa 3 komada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sudija teska ganstura!Sramota je kako Ilic sudi i jos ga i fss forsira. Danas se bez rezerve lacao kartona a kad je sudio protiv Partizana mec Backe, bila je to druga vrsta price.Nije iskljucio najmanje dvojicu ali zasluzeno a ne ovako. Backa je trebala dobiti deset zutih…! Hbs ovu ligu kad je sve ocigledno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter