6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Ozbiljan klub ne sme ovako!

Objavljeno: 25.02.17 u 20:14

Trener Partizana Marko Nikolić nije mogao da bude prezadovoljan igrom svog tima u meču sa čačanaskim Borcem, uputio je i kritike na račun svojih pulena.

On je istakao da je za Partizan nedopustivo da utakmicu na svom treneu ne odigra ozbiljno do poslednjeg minuta i protivniku da šansu da se vrati u meč.

– U prvom poluvremenu smo igrali ozbiljan i dobar fudbal. Postigli smo dva gola, a imali smo još nekoliko dobrih situacija. I u drugom delu smo stvorili neke ozbiljne situacije, ali je velika većina igrača imala nonšalantan pristup u završnici – rekao je Marko Nikolić i nastavio:

– I onda se desi onakva situacija sa penalom i dobili smo utakmicu sa određenom dozom neizvesnosti. Jedan ozbiljan tim ne sme sebi da dozvoljava ovakve situacije. Mora utakmica na pravin način da se privede kraju.

Marko Nikolić je na kraju istakao da vremena do derbija ima i da je još rano govoriti o utakmici sa Crvenom zvezdom.

– Ima vreme za derbi, važno je da su svi igrači tu. Svakako se radi o najvećoj i najvažnijoj utakamici srpskog fudbala – zaključio je Nikolić.

0
0

6 Komentara

  1. Mi jos uvek nismo ozbiljan klub, treneru, ali mozemo da budemo.
    A ako se bude smelo u ovoj `premijerovoj` ligi Srbije, da pobedimo nabedjene sa 1-2, golom u poslednjim minutima meca.
    Partizan nista posebno, ali tek ovi nemaju pojma, ako sudije budu sudile posteno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidi koliko cigana na našim vestima.. toliko loš je partizan da već se plaše derbija, ćelavi zna kako treba sa vama..hahaha

    0
    0
    Odgovori
  3. Odakle tebi da ste vi ozbiljan klub?Ako vratimo malo film unazad,kod vas samo cirkus Medrano,pocev od igraca,preko trenera,koji se menjaju na traci,preko uprave pa do navijaca,koji i ne znaju koja im je tribina i da li zu zabranjeni ili vazeci,da li su janicari,izdajice ili potomci vojnih lica.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne viste mnogo ozbiljniji klub,nema sta,kapa dole!Ajde bre cuti tamo,lupas kao budaletina a i sam znas kako vam klub funkcionise!Dovodite strance kao na traci dugujete 50 miliona,racuni non-stop u blokadi a Terzic samo laze kako klub normalno funkcionise,svasta,prava cigan mala!Uhapsice i njega jednom pa ces onda da vidis koliko ste ozbiljan klub kad vise niko nece smeti da sedne u fotelju i vodi tako „dobro“organizovani klub!Slicno ce se desiti i sa kosarkaskom izmisljotinom od kluba!Zivite u iluziji ali necete jos dugo!!!Pozz

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter