2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKA ADŽIĆ ZA HOTSPORT: Retko kad ti se ukaže šansa da postigneš ovakav gol, nema slavlja dolazi Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.17 u 19:31

Crvena zvezda je preslišala Bačku 3:0, a potez utakmice napravio je supertalentovani krilni napadač crveno-belih Luka Adžić.

Sin nekadašnjeg kapitena našeg najtrofejnijeg kolektiva Ivana u nadoknadi vremena je pokazao zašto mu mnogi jednog dana predviđaju dres slavne Barselone. Luka je odbijenu loptu Konovalova uhvatio na volej u vazduhu i postigao možda najlepši gol sezone. Za mladog fudbalera drugi u ovom prvenstvu. Adžić je za HotSport preneo prve utiske posle meča u Bačkoj Palanci.

– Retka utakmica koju smo ove sezone otvorili golom na vreme. Dominirali smo svih 90 minuta. Ruku na srce oko 20 minuta smo imali dva igrača više, ali to ne umanjuje trud i želju za pobedom. Igrali smo dobro. Što se samog gola tiče, presrećan sam. Prilika da se postigne ovakav gol se ne ukazuje često, a meni je pošlo za rukom da uhvatim loptu na način koji sam zamislio. Ne znam kako, ali se uvek pogodi da gol dam u 90. minutu – rekao je za HotSport Luka Adžić.

Ipak, kako mladi fudbaler Crvene zvezde kaže vremena za slavlje nema. Sledeće subote na stadion ‘Rajko Mitić’ stiže večiti rival Partizan.

– Nema vremena za slavlje. Od ponedeljka krećemo u pripreme za Partizan. Utakmica koja bi mogla da odluči šampionat ako mi kojim slučajem pobedimo. Pritiska nema, bar za sada, videćemo kako se utakmica bude bližila. Što se mene tiče uvek sam spreman i motivisan, nadam se samo da ću biti u protokolu – istakao je Luka Adžić.

Evo kako je danas mladi krilni napadač Crvene zvezde zatrsao mrežu Bačke:

(Izvor: YouTube/Crvena Zvezda – Movies & Highlights)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter