4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLA ZVANIČNA PONUDA: HSV hoće Milenkovića, evo koliko je ponuđeno Partizanu…

Objavljeno: 23.02.17 u 16:15

Jedan od najtalentovanijih defanzivnih fudbalera u Srbiji Nikola Milenković uskoro bi mogao da napusti Partizan, čeka se odluka uprave kluba.

O odlasku ‘Blekija’ priča se mesecima. Ipak, danas je stigla zvanična ponuda u Partizan. Kako nezvanično saznajemo HSV je spreman da kupi mladog srpskog reprezentativca i za to plati obeštećenje od 4,5 miliona evra. To bi bio jedan od najvećih transfera Parizana u poslednjih nekoliko godina.

‘GAZETA DELO SPORT’ TVRDI: Evo za koga Partizan može uzeti silne milione (FOTO)

Podsetimo, bilo je priče da bi Anderleht mogao da plati Nikolu Milenkovića četiri miliona evra, ali ta ponuda nije stigla u Humsku. Sada jača od HSV jeste. Taj novac obezbedio bi crno-belima lagodniji život narednih šest meseci do godinu dana, ali i obezbedi opstanak najboljih igrača kao što su Leonardo da Sliva Souza, Everton Luiz i Uroš Đurđević.

– Mogu samo da potvrdim da je Hamburg zaintresovan za Milenkovića i da su uslovi dobri za Partizan. Na njima je da odluče u narednom periodu -rekao je za HOTSPORT Stojadinović.

Partizan je poslednji put 2013. godine zaradio preko četiri miliona evra kada je Aleksandar Mitrović prodat Anderlehtu za pet miliona evra.

Doradio: Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. Skoro svake nedelje pokusavaju da dignu cenu ovom panju,nekad njegov menadzer pusti probni balon a nekad i sam klub.Nisu svesni kolko su providni i ko ce za ovog da ponudi milionsku svotu.Gde su ga videli,protiv Backe,Javora i Borca?Ne zamlacujte ovaj narod glupostima kad je do sada odigrao samo jedan derbi,gde je Bozovic igrao bez spica jer je debil od trenera a u Evropi ste odmah ispali i kako da mu neko ponudi vecu kintu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo budala moze da ponudi za ovo drvo toliko para.Pre ce biti da su jednu nulu greskom upisali jer on ne vredi ni pola miliona.Gde je on do sada odigrao neku kvalitetnu i jaku utakmicu i kada?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter