2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DONALD PORUČIO EVERTONU: Moraš da budeš pametniji, trebalo je da se na drugi način izboriš sa tim (FOTO)

Objavljeno: 23.02.17 u 11:45

Još jedan fudbaler ‘večitog rivala’ je govorio o slučaju sa Banjice.
Mičel Donald, tamnoputi Zvezdin veznja, posavetovao je Evertona kako da se izbori sa rasističkim provokacijama, kojih, na žalost, ima svuda u svetu.

ZVEZDIN STRANAC: Krivi su podjednako i Everton i navijači Rada, meni se to nikada nije desilo ovde (FOTO)

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde je stao na stranu Evertona Luiza, ali nije podržao njegovu rekaciju po završetku meča Rad – Partizan.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Mogu da razumem da je to za Evertona bio težak trenutak, kao što bi bilo i za druge igrače, ali u takvim situacijama moraš da budeš pametniji. Ako svi ispuštaju razne zvukove ili čak bacaju banane moraš da znaš da ne možeš da se boriš sa celim svetom. Trebalo bi naći drugi način da se izboriš sa tim. To se ne dešava samo ovde, već svuda u svetu, kazao je Holanđanin za ‘Alo’.

0
0

2 Komentara

  1. DONALDOVA PORUKA SRAMNA … kad znas za koga igra … bila je za ocekivanje … tu se misli na sve iz najvece srpske SPONZORUSE-zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evertonova ‘reakcija na kraju tekme’ je samo POSLEDICA, a UZROK je cist RASIZAM prema igracu FK Partizan, kao i TROVANJE sto je „SAMO“ prema kosarkasima KK Partizan, kao i ‘budjenje’ neonacizma i fasizma prema „SAMO“ SD Partizan !!!……………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter