0
Fudbal

JADNO, BEDNO I TUŽNO: Jedan od najvećih derbija na svetu otkazan zbog – TV prava?! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.17 u 00:25

Susret ljutih rivala iz šampionata Paranaense i jedan od najvećih derbija u Brazilu, meč između Atletiko Paranaensea i Koritibe trebalo je da bude odigran u nedelju. Ipak, meč nije održan zbog, verovali ili ne – prava na prenos!

Ekipe Atletika i Koritibe, nezadovoljne novčanom sumom koju dobijaju od prava prenosa, donele su odluku da susret bude prenošen na Fejsbuku i Jutjubu.

Međutim, pred sam početak susreta, sudija Paulo Roberto Alves Junior dobio je instrukcije da odloži početak meča, jer je iz sedišta lige stigla odluka da medijsko osoblje nema potrebne akreditacije.

Luiz Salim Emed, predsednik Atletika, tu odluku je okarakterisao kao „globalnu sramotu“, nakon čega je rekao da „klub neće biti talac televizija“.

No, nakon što je saopšteno da preko 20,000 ljudi koji su došli da gledaju meč mora da napusti stadion, usledila je prelepa slika – fudbaleri dva tima su na centar izašli držeći se za ruke!

 

(Youtube/Gazeta Esportiva)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter