0
Domaći fudbal

ZVEZDAŠKA STREPNJA NEPOTREBNA: Glavni šraf Božovićeve Zvezde ne propušta derbi

Objavljeno: 21.02.17 u 18:59

Mičel Donald je protiv Novog Pazara u pobedi Crvene zvezde od 2:0 na otvaranju prolećnog dela šampionata u fudbalu doživeo prelom šake, ali ga to, prema njegovim rečima, neće sprečiti da zaigra na predstojećem, 153. po redu večitom derbiju.

Kako je rekao za zvanični sajt Crvene zvezde, ne seća se kako je došlo do preloma:

– Šaka mi je polomljena na dva mesta. Iskreno, ne sećam se trenutka kada se to dogodilo. Na terenu nisam osećao bol niti primetio nešto čudno. Tek nakon meča, u svlačionici, kada sam krenuo da se oblačim osetio sam da me ruka boli. Sledećeg jutra otišao sam na snimanje i ispostavilo se da imam dvostruki prelom.

Ipak, to ga neće sprečiti da izađe na megdan Partizanu:

– Povreda mi ne predstavlja problem da treniram, bandažiram dobro ruku i spreman sam za sve napore. Pitate se šta ću ako nezgodno padnem na treningu? Ništa, neću pasti. Jači sam od ove povrede. Nisam polomio nogu tako da mogu normalno da igram. Naravno, moram da budem malo pažljiviji, ali sve je u redu. Navijači ne moraju da brinu, igraću derbi. Moja predviđanja su da ću čak i ove subote biti spreman za meč, istakao je Holanđanin iz redova crveno-belih.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

A naredno kolo Zvezda igra protiv ekipe Bačke:

–  U Bačku idemo sa istim ciljem, da osvojimo nova tri boda. Ne zavisimo od protivnika i nećemo im se prilagođavati. Neka se oni usklade sa našom napadačkom igrom. Videćemo kakav će ishod biti, ali mi ćemo pružiti isti, ili čak i veći napor kako bismo obradovali svoje navijače i osvojili nova tri boda. Nema veze što je ovo meč pred derbi, za dobru atmosferu pobede su uvek bitne. Želimo da pobedimo svaku utakmicu, čak i ako je derbi za deset utakmica, ne gledamo na taj način, svaka pobeda nam je podjednako važna, zaključio je nosilac igre Crvene zvezde.

‘CRTICE’ SA MARAKANE: Brazilac ipak registrovan za Zvezdu, ‘Pogba iz Ugande’ će zameniti Donalda, ali kada?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter