7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLUČAJ BANJICA UZBURKAO JAVNOST: Evertonu stižu mejlovi podrške iz celog sveta! (FOTO)

Objavljeno: 21.02.17 u 13:52

Rasistički ispad navijača Rada iz meča sa Partizanom, gde je meta bio brazilski fudbler Everton, odeknuo je glasno u svetu.

Nakon pomenute utakmice svetski mediji su izvestili o rasističkom skandalu koji se tokom nje dogodio, stavljajući joj jednom našu zemlju u negativan kontekst.

EVERTON SE OTVORIO: Ceo meč sam slušao majmunske krike, a to svaki dan čujem na ulici! (FOTO)

Takođe Partizanov Brazilac je u protekla dva dana dobio mejlove podrške sa svih strana sveta, u kojima se osuđuje čin publike i iskazuju poruke solidarnosti i ljubavi.

everton 1

everton 2

everton 3

everton 4

everton 5

everton 6

everton 7

everton 8

0
0

7 Komentara

  1. Sve ovo se ne bi desilo da je sudija svirao ocigledan penal za Rad , nakon igranja rukom Jevtovica ….
    Kritike navijacima FK Rada …kritike za Evertona iako povredjen ipak je profesionalac da se vraca u sukob sa bezobraznim navijacima …..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako sutra pada kisa kriva je Zvezda, ako sutra greje sunce, kriva je Zvezda, ako je maglovito i tmurno isto je kriva Zvezda, ako padne sneg Zvezda je kriva zbog toga, za sve i uvek je kriva Zvezda kao i zato sto sta mali klub hahahaha pozdrav glodarima ahahaha

    0
    0
    Odgovori
  3. svet govori ko smo … to jest i ciji smo taoci … ovo sto ljudi u i oko zvezde rade … i uradise od NAJVECEG, NAJBOLJEG, NAJTROFEJNIJEG SPORTSKO DRUSTAVO PARTIZAN NA SVETU I NJEGOVIH KLUBOVA : VATERPOLA, KOSARKE, HOKEJA, FUDBALA … NJEGOVIH SPORTISKA-SVETSKIH VELICINE I DIVOVA … ovo sad na banjici … nadamjmo se da je pocetak kraja ove BRUKE i SRAMOTE … sto se cini partizanu i sportistima … jer ako se vlast … SNS sa koalicijom u Srbiji, da se konacno odreknu drzavnog projekta-zvezde u FINASIRANJU i ZALOZENOM AUTORITETU ZA OSVAJANJE TROFEJA … za rad sportskih PROFITERA … SVET CE MORATI DA REAGUJE I SVE SPORTSKE ORGANIZAJE: UEFA, FIFA, FIBA, …

    0
    0
    Odgovori
  4. sRAMOTA SUSPENZIJA ZA STADION CELU SEZONU PA NEKA IGRAJU NA PASNJAKU, NOVCANA KAZNA ZA KLUB A POSLE TE UTAKMICE IZDVOJITI NAVIJACE IZ TE GRUPE I SVE KAZNITI I ODREDITI PRITVOR OD DVA MESECA I USLOVNA NA 5 GODINA PA DA VIDIS KAKO BI SE PUSILI MATER VAM J… NENORMALNU. OVDE TREBA FUDBAL KAKAV TAKAV DA SE IGRA A NE DA SE VREDJAU FUDBALERI.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sada još treba dea ga kazne zabranom igranja i da pokažemo svetu kakva smo zemlja. I ovako nas razapinju, samo još do sada nismo bili rasisti. Ali, ima vremena ako čoveku ne damo podršku i i kaznimo ga zbog reakcije na ponašanje huligana i drogeraša, onda smo i ovaj epitet sebi priuštiti.

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da treba da ga kazne, ako smo normalna zemlja! Zato je i zaplakso da bi izogravao zrtvu! Ne podrzavam rasizam, ali on ne sme da na taj nacin odgovori na provokacije! Trebalo je u toku igre, ako je bio vredjan na rasnoj osnovi, da odmah ode sa terena! Tada bih ga podrzao sto posto, ali njegovo ulicarsko ponasanje govori ino njemu dosta toga!

      0
      0
      Odgovori
  6. PODRSKA EVERTONU !!!
    PODRSKA SD PARTIZAN !!!
    PODRSKA OTROVANIM KOSARKASIMA KKP !!!
    PODRSKA SLOBODNOJ I CESTITOJ SRBIJI !!!
    PRAVDA ZA GROBARE !!!
    ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!!
    STOP RASIZMU !!!
    STOP UNISTAVANJU GROBARA I SD PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter