4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ BRANI EVRTONA: Svima je jasno šta se tamo desilo, bilo bi besmisleno da ga suspenduju!

Objavljeno: 21.02.17 u 18:17

Nakon što su se u javnosti pojavila informacija da je podneta disciplinska prijava protiv svih učesnika u incidentu na Banjici, trener Partizana, Marko Nikolić, izneo je svoje mišljenje o tome.

U medijma se danas govorilo o tome da bi zbog konflikta sa navijačima Rada posle meča, suspenziju mogao da dobije i sam Everton, pa čak i da bi zbog nje mogao da propusti i večiti derbi, koji bi mogao dosta toga da razreši kada je šampionska trka u pitanju.

Nakon prijateljske utakmice sa Inđijom, u kojoj su crno-beli trijumfovali sa 3:2, svoje mišljenje o ovome izneo je i strateg kluba iz Humske, Marko Nikolić.

OVO SU GROBARI ČEKALI: Tavamba konačno proradio, Partizan savladao Inđiju!

-Za mene je jedino normalno i moguće da svi osude pojavu rasizma. Sve ostalo je na organima Zajednice Superlige i FSS. Mislim da bi bilo besmisleno kazniti Evertona. Nisam ja taj koji će odlučivati, pogotovo u ovakvoj situaciji. Mada. Neka oni odlučuju o tome, ne bih da se izjašnjavam.- kazao je Nikolić.

EVERTON SE OTVORIO: Ceo meč sam slušao majmunske krike, a to svaki dan čujem na ulici! (FOTO)

Kako trener Partizana navodi, Brazilac je celu tu situaciju ostavio iza sebe i pokušava da što pre sve zaboravi.

-Deluje normalno. Popričali smo, oseća podršku svih nas u klubu, saigrača, navijača, javnosti… On je to zaboravio i nije više pod utiskom toga što se događalo. Okrenuo se novim obavezama i gleda samo napred.- navodi Nikolić.

On navodi i da mu je drago što u prvom trenutku, dok još nije bio poptuno informisan, nije poslušao one koji su tražili da javno uputi kritiku svom fudbaleru.

-Rekao sam već da je sramno sve što se dogodilo na utakmici, iako u trenutku prvog obraćanja nisam imao konkretnu informaciju. Danas je svakom normalnom čoveku jasno o čemu se tamo radilo. Tad se od mene tražila kritka ili prebacivanje odgovornosti na Evertona, što nisam dozvolio, iako u prvi mah nisam bio do kraja upućen u detalje. Sa ove distance mi se čini da mi je vreme dalo za pravo za onakvu reakciju.- zaključio je trener Partizana.

0
0

4 Komentara

  1. Hmmmm, čovek koji je oteran iz Slovenije zbog rasizma sada glumi Gandija… Grobarska je tuga pregolema…
    Potpuno se gnušam rasizma i osuđujem ponašanje upućeno Evertonu, ali ljudi, ko ga je jednom gledao, zna koliko je prljav i bezobrazan igrač u pitanju… Za svoje ponašanje treba da snosi posledice, isto kao i oni koji su njega vređali.

    0
    0
    Odgovori
  2. Marko „osvedoceni“ Radovac i skins u pokusaju, prica o postenju!?!? Iz Slovenije oteran jer je onog crnca izvredjao na rasnoj osnovi najstrasnije!!! Po pravilniku Everton mora biti kaznjen jer je „naseo“ na provokaciju!

    0
    0
    Odgovori
    • ovom izjavom da se kazni everton javno podrzavas rasizam, i svi ovi sto su ti dali pluseve ………….. razumem ja vas zvezdase, ovo je evertonu osmi zuti i propusta sledeci mec partizana, ali vama je u mislima mec sa zvezdom i vi bi zeleli da on dobije minimum 2 meca suspenzije ……………… iskreno ja mislim da ce terzic, kokeza i vucic to srediti, samo da se oslabi partizan pred derbi …………….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter