0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

GORAN BUNJEVČEVIĆ: Vi imate selekotora, ‘orlići’ ga još nemaju!

Objavljeno: 21.02.17 u 21:23

Nastavlja se licitiranje oko novo selektora mlade reprezentacije Srbije, a potpredsednik FS Srbije Goran Bunjevčević demantuje navode medija.

Mesecima se priča o tome ko će zameniti Tomislava Sivića na mestu selektora mlade reprezentacije Srbije. Prošle nedelje pojavila se vest da bi to mogao da bude Nenad Lalaltović trener Čukaričkog, a da bi ga zamenio Simo Krunić odmah po završetku EP u Poljskoj. Tu informaciju demantovao je drugi čovek FS Srbije Goran Bunjevčević.

MOŽE NA DVE KLUPE: Poznato ime selektora mlade reprezentacije Srbije!

– Koliko mogu da vidim ovih nedelja, mediji u Srbiji već imaju svog selektora Mlade reprezentacije. I čitam uglavnom izmišljotine. A, cela istina je da niko u FSS, ni na Izvršnom odboru, niti na Odboru za hitna pitanja još nije pomenuo nijedno ime kandidata. Tražimo selektora koji će voditi mlade u Poljskoj, ali i kroz kvalifikacije za EP 2019. – istakao je Bunjevčević za Novosti.

DELEGACIJA FSS U ŽENEVI: Kokeza i Šurbatović bili Čeferinovi gosti, upoznati sa procesom modernizacije

Srbija od 17.30 juna igra na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i nalazi se u grupi sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom. Plasman u polufinale izboriće prva selekcija u grupi i najbolja drugoplasirana u iz tri grupe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter