20
Domaći fudbal

FOTO: Facebook

DELIJE SE RAZBESNELE: Navijač Hajduka sa obeležjima ‘Torcide’ paradirao Marakanom! (FOTO)

Objavljeno: 21.02.17 u 12:47

Komentari iz Hrvatske kažu za njega da je ‘ludo hrabar’, dok u Srbiji navijači Crvene zvezde smatraju drugačije.

Navijači Crvene zvezde zatrpali su ‘Fejsbuk’ profil pod imenom ‘Roj Ferkich’ jer se ovaj mladić iz Hrvatske pohvalio slikama i snimcima stadiona ‘Rajko Mitić’ tokom utakmice između Crvene zvezde i Novog Pazara.

Momak je sa obeležjima ‘Torcide’ nekoliko dana proveo u Beogradu i to pokazivao na stadionu, što je naišlo na odobravanje hrvatskih ljubitelja fudbala, a očekivano, na veliku osudu srpskih navijača.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

A bio je i na Zvezdinim terenima na Malom Kalemegdanu:

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
0
1

20 Komentara

  1. Ja ne znam o kojoj ulici vi pricate!?Kao hrabrost,ludost,bio na severu kad ono on na istoku okrenut ledjima nasim navijacima,skinuo se na tri sekunde i odmah je paradirao Marakanom!Da nije mozda i prebio desetak nasih navijaca!?

    1
    0
    Odgovori
  2. Pozvao bi ga na stadion kada je derbi i bude krcat stadion,da se tako slika,a ne da se krije kao mis na praznom delu tribine,kada neko tako udje na sever i slika se mirno pa neka je i okrenut ledjima e onda je svaka cast..

    1
    0
    Odgovori
  3. Vrlo nepristojan mladic, dosao u goste a nije se javio. Neka se najavi sledeci put da bude docekan kako dolikuje, uz sve pocasti.

    1
    0
    Odgovori
    • Došao da poseti veličinu jer je to najveći vrh svuda u okruženju,kad kaže da je bio na Zvezdinim terenima jer su oni simbol srpstva i dečko je hteo da bude faca u svom gradu i državi.Jeste da se krio kao miš i slikao se okrenut leđima od publike,samo da ga vidi drug sa aparatom.Ništa mu ne bi značilo da se slikao na stadionima malih klubova poput partizana,Rada,OFK,Voždovca…

      0
      0
      Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. sajPi po „ganima, KO se jos crvenih poturica plasi, kada ni sami nemaju pojma ko su, odakle su i ko ih placa i kome sluze..ista im je vera, boja, ideologija, bagra kockasto crveno-bela !!!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter