6
Domaći fudbal

CRVENO-BELI GAS DO DASKE: Novi reprezentativac na Marakani! (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.17 u 22:41

Izgleda da je Crvena zvezda odlučila da pokuša da sa mladim strancima iz Afrike pokuša proboj na evropsku scenu u bliskoj budućnosti.

Angažovan je vezista Kalida Auče (23), koji kada stigne u Beograd i potpiše na dve i po godine verovatno odlazi na pozajmicu u OFK Beograd. 

A kako je HotSport najavio, na meti je još jedan reprezentaitvac Ugande, Murušid Juka (22), igrač na poziciji štopera koji nastupa za ekipu Simbe.

Razlog iz kog dvojac ne dolazi zajedno u Ljutice Bogdana jeste to što Zvezdi preostaje da utanači detalje dolaska Juke za leto, a očekuje se da to bude učinjeno tokom marta.

Sa Aučeom je plan da zameni Donalda u veznom redu, dok bi Juka trebalo da u poslednjoj liniji tima odmeni kapitena Aleksandra Lukovića, za kog se očekuje da na kraju sezone završi igračku karijeru.

 

(Youtube/Isaya Lalika)

0
0

6 Komentara

  1. Priča se da Zvezda menja ime u „Fudbalski klub-menadžerska agencija Crvena Zvezda“ a biće specijalizovana za dovođenje neafirmisanih fudbalera, sa afričkog kontinenta i Kariba, u Srbiju. Tako su kroz C.Zvezdu prošli i ostavili duboki trag, do tada neafirmisani, Onjilo, Asamoa, Parker, Mouče, Arauho, Edson, Fibel, Matos, Mbođ, Ruiz, Kanga, Boaće i Frimpong. Čitava plejada izvanrednih fudbalera, koji su svojim znanjem i igrama mnogo zadužili Zvezdu! „Napred u nove poraze“ (V.Bulatović-Vib)

    0
    0
    Odgovori
  2. Kupite Marasa za štopera i ne treba niko možda još desni bek ostale pozicije mogu klinci naši da igraju šta kog đavola gomilate igrače,pa posle tužbe samo niču

    0
    0
    Odgovori
  3. da nije grba na dresu pomislio bih da se radi o nekoj africkoj ekipi.. kao sto rekoh nisam za toliko broj stranaca u zvezdi

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto bi nama smetali stranci i jos ako su dobri . Koliko nasih fudbalera igra vani , od Japana, amerike, Evropa , australija i t d.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter