10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUKA SUPERLIGE: Suspendovan stadion Rada i podnete prijave protiv svih učesnika skandala!

Objavljeno: 20.02.17 u 16:30

Direktor Superlige Srbije, gospodin Vladimir Bulatović, doneo je odluku o suspenziji stadiona fudbalskog kluba Rad.

Odluku, koja je objavljena na zvaničnom sajtu Superlige Srbije, prenosimo vam u celosti i bez izmena:

– Na osnovu stava 64. stav 2. Disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza Srbije, direktor Super lige Srbije doneo je odluku o suspenziji stadiona FK Rad.

RAD IMA SVOJU VERZIJU: Everton je psovao Srbe i Nikolu Drinčića, hvatao se za međunožje! (VIDEO)

Na osnovu izveštaja službenih lica sa utakmice 22.kola Super lige Srbije odigrane 19.02.2017.godine između FK Rad i FK Partizan u Beogradu na stadionu FK Rad, zbog nedoličnog ponašanja navijača FK Rad i vređanja igrača na rasnoj osnovi, direktor Super lige Srbije suspendovao je stadion – igralište FK Rad do donošenja konačne odluke disciplinskih organa Fudbalskog saveza Srbije.

Shodno navedenom, suspenzija podrazumeva zabranu odigravanja utakmica Super lige Srbije na stadionu FK Rad do konačne odluke.

NISU ŽELELI DA PREĆUTE: Partizan se zvanično oglasio povodom rasizma na Banjici!

Istovremeno je podneta disiplinska prijava Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije protiv FK Rad i svih pojedinaca koji su učestvovali u ovom incidentu.

DIREKTOR LIGE

Vladimir Bulatović.

SKANDAL NA BANJICI GLASNO ODJEKNUO: Slika uplakanog Evertona obišla svet, Srbija ponovo predstavljena u negativnom svetlu! (FOTO)

0
0

10 Komentara

  1. Provokacija Evertona uspela . Na sledećoj utakmici eliminisati Leonarda i derbi može da počne. Ko me tera da sve to pratim, Odoh na pecanje , a uveće na tamburaše. Barabe me ne interesuju. Sve je trulo i niko to ne želi da ispravlja. Lopovluk, droga, nemoral . u svim sferama , života.

    0
    0
    Odgovori
  2. U obzir da uzmete saopstenje fk rad! A ne da cuvate samo ovaj Vas drzavni projekat! Evertonu da se zabrani fudbal u nasoj ligi!

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo!!! Pokazuje srednji prst, hvata za medjunozje…a kada je uvideo da ce doziveti „linč“ – on tako hrabar POČINJE DA PLAČE?!?! A onda i daje saopstenje….ali nigde ne kaze zasto su ga vredjali!?

      0
      0
      Odgovori
    • Da tebe neko 90 minuta vredja, naziva te majmunom…ti bi se 100% zahvalio i nebi pokazao srednji prst!?
      Kada neki tamo urlaju „za dom spremni“ srbi-cigani, srbe na… kako je nama onda ili kako je tebi, jel’ ti sve
      jedno…

      0
      0
      Odgovori
  3. Vredjali su i u jacim ligama igrace na rasnoj osnovi klubovi su kaznjavani sto je normalno rasizmu nema mesta pogotovo u sportu, ali reakcija na srednji prst i hvatanje za medjunozje mora biti adekvatna.Ne sme se dozvoliti revansizam disciplinci da ispostuju propise.Pripadam generaciji koja je obozavala Alija, Dzordana, Karla Luisa, najveceg od najvecih Pelea,Roj Dzonsa,Bolta itd itd.Ali sportista mora da reaguje kao uzor dece a ne na divljastvo da odgovara divljastvom.Kazne moraju biti zestoke.Hocu na utakmicu sa salom oko vrata da me niko ne presrece na ulici .

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde sebe zapitaj dabli si krenuo u pravom smeru sto se kaznjavanja tice. Da su sudije i delegat ispraznili tribinu dakle se culo pomenuto vredjanje, i kad bi to radili svakibput kada bi se tako nesto desilo, onda ne bi ni bilo ovakve reakcije igraca. Ali u drzavi gde mozes da bijes i ubijas nekaznjeno, sto da se cimaju oko rasizma, a to je sustina problema. Kriminalci nam vode drzavu i klubove, a vodje navijaca manipulisu masama, a niko da ih zapita dokle tako. Konkretno, neka neko zapita Saviju, vodju navijaca FKCZ odakle mu sve sto ima, i kako to ima eksluzivno ravo na postavljanje bandera u Srbiji, odakle vodjama Partizana sve sto imaju, itd.

      0
      0
      Odgovori
  4. Osudjujem rasizam, ali neshvatljivo mi je ponasanje ovog primitivca Evertona! Provokator koji je poznat po vrlo „niskim“ udarcima i ulicarskom ponasanju! Primitivac je primitivac ma koje boje koze bio! Bas me zanima da li ce ga kazniti ovoga puta zbog pokazivanja „srednjeg“ prsta!? Vidim da je stadion na Banjici vec „zatvoren“ do daljnjeg…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter