4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE POBEDE: Premije za igrače Zvezde, nagradio ih i Božović, a šta je sa povredama?

Objavljeno: 20.02.17 u 15:31

Sutra i u sredu trener Božović zakazao dva treninga pred gostovanje Bačkoj.

Krenulo je po planu, a kao nagradu za upisana tri boda protiv Novog Pazara, igrači Crvene zvezde su juče dobili slobodan dan.

Za pobedu na premijeri sledi i premija, a za sutra i u sredu trener Miodrag Božović je zakazao po dva treninga. Lider hvata zalet za gostovanje Bačkoj i meč je zakazan za subotu od 13 časova.

A SMEJALI STE SE ĐURĐEVIĆU: Sivonjić dobio dostojnog zemenika u hrvatskoj ligi! (VIDEO)

Što se tiče povreda Le Talek je dobro, a Donald pored gipsa na dva prsta neće propuštati rad. Koleno još uvek malo boli Milijaša, ali iskusni vezista moze da odrađuje trenutnu ulogu ‘džokera’, dok ne bude fizički na top nivou.

Sigurno je da u subotu ne može na teren Mihailo Ristić, kao ni u derbiju, koji je 4. marta na stadionu ‘Rajko Mitic’.

0
0

4 Komentara

  1. Hendikep je za Zvezdu ako i kada ne igraju Donald i Letalek ali je potpuni promašaj ako i kada igraju Ruiz, Kanga i Boaće. Ako Grof bude tvrdoglav i uporno držao ovu trojicu, na uštrb naših igrača, već će protiv Partizana videti svu uzaludnost svoje tvrdoglavosti. Gledao sam ovu trojicu protiv N. Pazara i siguran sam da oni ne bi bili pojačanja ni za zonaša FK Turbina iz Vreoca. Videćemo ih protiv Partizana, Vojvodine i Čukaričkog, odmah sada na proleće! Bolje je da trezveno sve pogledate i uporedite ovu trojicu sa Vujaklijom, Milićem, Poletanovićem, Pavkovim. Naši igrači su svi prošli školu fudbala a ova trojica su samo sirovi naturščici. Samo nemojte posle tražiti izgovore!

    0
    0
    Odgovori
  2. A iz kog ‘izvora finansiranja’ su ‘nagradjeni’, kada SVI odlicno znamo da je milov jacPa do pre nekoliko dana hteo da „ODE“ s’mesta trenera zbog dugovanja prema njemu od strane aboliranog fk….??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter