0
Evropske lige

OD GLUME SE NE BI HLEBA NAJEO: Džoi Barton prešao svaku granicu dobrog ukusa! (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.17 u 12:31

Kotroverzni fudbaler koji trenutno nastupa za ekipu Barnlija, još jednom pokazao da ne zna za fer plej pokužavši pomoću jako loše glume da iznudi isključenje protivnika.

Premijerligaš za koji Barton nastupa, senzancionalno je juče ispao iz FA Kupa od petoligaša Linkolna a ovu utakmicu je obeležio i teatralni pokušaj pomenutog igrača, da svom timu donese brojčanu prednost na terenu.

NE MOŽE BEZ PROBLEMA: Odložena utamica u Gornjem Milanovcu!

Ipak sudije širom Evrope, pogotovo Englezi poznaju Džoija kao „zlu paru“ pa nikako nije mogao da ih prevari, pogotovo što je sve izgledalo jako smešno i mora se reći „neukusno“.

Nakon utakmice Barton je pokušao da opravda sebe i ovaj svoj postupak.

– Nisam želeo da Rid bude isključen. Moj je posao bio da ga ometam. Nisam želeo da stanem ispred njega. Pokušao sam da se sagnem, ali se on pomerio unazad i udario me po glavi. Kontakt je deo igre, tako da to nije sporno.- Objasnio je on, mada ne verujemo da postoji ni jedna osoba na svetu koja je to „progutala“. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter