1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

FRIMPONG: Pokazao sam da nisam bez razloga dobio mesto u timu (FOTO)

Objavljeno: 19.02.17 u 14:45

Crveno-beli su juče nastavili igranje u Superligi, sa nekoliko novih fudbalera.
Jedan od njih jeste Abraham Frimpong koji je ove zime iz Napretka prešao u Crvenu zvezdu.

– Odlično sam se osećao na terenu, zadovoljan sam načinom na koji smo odigrali prvu partiju pred našim navijačima. Ova utakmica se u mnogome razlikuje od ostalih koje sam igrao u Superligi Srbije, atmosfera je bila fenomenalna i oduševljen sam što je toliko navijača došlo da nas podrži, rekao je Frimpong.

On je za klupski sajt govorio o impresijama sa prvog meča u crveno-belom dresu, ujedno i prvom pred Delijama.

– Kada sam tek izašao iz tunela i video kakva je atmosfera moram da priznam da sam osetio mali pritisak i pomislio u sebi da će ovo biti teško. Ipak, čim je počela utakmica sve je bilo u redu, navikao sam se i bio sam fokusiran samo na igru. Znao sam da ljudi mnogo očekuju od mene i rekao sam sebi pred početak meča da moram da odigram najbolje što umem i to sam i uradio. Pokazao sam da nisam bez razloga dobio mesto u timu. Za nas u odbrani najbolji kompliment i pokazatelj da smo svoj posao odradili dobro jeste činjenica da Novi Pazar nijednom nije šutirao na naš gol. Razlog tome je što smo konstantno napadali i nismo im ostavili prostora, dodao je štoper.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Ukoliko se može suditi po jednoj utakmici, Frimpong će četi Miodraga Božovića biti od pomoći. Novopazarci nisu mogli da probiju bedem koji je ovaj tamnoputi defanzivac napravio.

– Kapiten Luković mi zaista mnogo pomaže od prvog dana kada sam došao. On iza sebe ima zavidnu karijeru i mnogo mi pomažu njegovi saveti, kao i to što znam da je uvek tu i da mogu da mu se obratim za sve što mi je potrebno. Preneli smo taj dobar odnos i na teren i zaista se odlično razumemo, zaključio je Abraham Frimpong.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter