1
Domaći fudbal

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

BUGARIN NIJE BIO SAMO SKUPA INVESTICIJA: Emotivna poruka Vlahovića upućena Božinovu (FOTO)

Objavljeno: 18.02.17 u 13:45

Valeri Božinov i Partizan su se posle dve godine saradnje rastali i Bugarin je sada slobodan u izboru nove sredine.

Ipak, po svemu sudeći crno-beli nisu ostali samo bez iskusnog napadača koji je nosio dres Juventusa i Mančester sitija, već i igrača koji je bio zadužen za dobru atmosferu u svlačionici. O tome svedoči i emotivna poruka mladog Dušana Vlahovića na društvenim mrežama.

– Hvala ti za sve, Valeri. Od prvog dana kako si me prihvatio sve do danas. Mnogo sam naučio od tebe, bio si mi neki vid uzora i mnogo mi je drago što sam imao priliku da igram i treniram sa tobom. Kao što sam ti danas rekao, kada te nisam video u svlačionici, nije bilo to to, nedostajalo je nešto, a izgleda da će nedostajati i dalje. Pre svega tvoje ljudske osobine, a onda i fudbalske – napisao je supertalentovani Dušan Vlahović.

Vlahovic

Partizan od napadača sada računa na Uroša Đurđevića, Leandra Tavambu, Dušana Vlahovića, Vladimira Đilasa i Đorđa Jovanovića.

0
0

1 Komentara

  1. Jbg. MOUCE , PARKER, DZONI…i ostali iz crvenog naturalizovanog, a sada zaostalog kraka zla Ex. Yu NE MISLE TAKO O BIVSEM DEVASTIRANOM KLUBU S’MRAKaneee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter