2
Domaći fudbal

SLS: ‘Ludnica’ u dva minuta, Mladost pogodila penal, Radnički nije

Objavljeno: 17.02.17 u 18:54

Prolećni deo prvenstva počeo je utakmicom 22. kola između Mladosti i Radničkog u Lučanima, a slavio je domaćin sa minimalnih 1:0 (0:0).

Bila je ovo utakmica puna tenzija. Dovoljno je reći da je trener Lučanaca Neško Milovanović isključen, te je Mlaodst igrala bez trenera. Bilo je dosta uzbuđenja, ali je meč rešen u dva minuta od 80. do 82. minuta.

Igrao se 79. minut kada je Jovanović dobio odličnu loptu u prostor, Perendija je oborio brzonogog napadača, a sudija je pokazao na penal. Siguran izvođač bio je Bojović. Samo dva minuta kasnije napadač Lučanaca Odita je igrao rukom u svom kaznenom prostoru i dosđen je penal za Radnički. Loptu je u ruke uzeo Arsić, ali je Krznarić bio sjajan i zaustavio šut. U 88. minutu Odita je imao šansu da poveća prednost Mladosti, ali je pogodio stativu. Radnički je pokušavao da stigne do izjednačenja, ali u tome nije uspeo.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE – 22. KOLO:

Mladost Lučani – Radnički Niš 1:0 (0:0)
(Bojović 80 penal)

Subota:

14.00 Borac – Bačka
14.00 Napredak – Voždovac
15.00 Crvena zvezda – Novi Pazar
17.00 Čukarički – Javor

Nedelja:

14.00 Metalac – Radnik Surdulica
14.00 Rad – Partizan
14.00 Spartak – Vojvodina

[/stextbox]

0
0

2 Komentara

  1. Bio sam i ostao protiv Toleta , ali je za ovu sadasnju garnituru pravi gospodin , zalosno je sta radi savez , registracija , sudjenje …..ogromna tuga !!!“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter