6
Domaći fudbal

MARKO NIKOLIĆ: Šablonske izjave padaju u vodu, jer će neki za dve nedelje da se hvataju za glavu (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.17 u 15:50

Trener Partizana Marko Nikolić govorio je o prolećnoj premijeri protiv Rada na Banjici, potencijalnom sastavu, prekidima Nikole Drinčića, ‘šablonskim izjavama’ kolega…

– Pred nama je novi početak, kao da je nova sezona jer pauza kod nas predugo traje i sve se promeni. Kao i svaki početak biće jako teško, cenim Rad, imaju nekoliko proverenih igrača kao što su Drinčić, Ćulum, Pajević, Batez, Đenić… Ali Partizan u svakoj utakmicu traži dobru igru i niko ne sme više da želi pobedu više od nas – rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

– Možda će neki morati da idu i preko granice bola, sve zbog uspeha tima. Pratio sam neke izjave mojih kolega o dobrim pripremama i vrhunskim terenima, ali sav taj šablon pada u vodu sve to pada u vodu, jer će za dva do tri sedmice neki od nas da se hvataju za glavu. Zbog čega je bitna mentalna priprema za ono što sledi – istakao je Nikolić.

Trener Partizana nije želeo da otkriva koliko će se promeniti tim Partizana u odnosu na poslednju pripremnu utakmicu protiv Urala.

– Moguće je da ne bude promena u sastavu u odnosu na ekipu koja je počela protiv Urala. A možda ih bude, dve do tri – nije bio decidan strateg crno-belih.

DEFINITIVAN KRAJ: Dva odlaska iz Partizana, jedan će podeliti mišljenja Grobara! (VIDEO)

Veliko oružje biće prekidi Nikole Drinčića, što Partizan i sam Marko Nikolić jako dobro znaju.

– Drinčić je svakako jedna od velikih opasnosti od strane ekipe Rada i na šta ćemo da obratimo pažnju.

Na pitanje da li ima dodatan motiv da u svojoj trećoj premijeri polusezone konačno ostvari pobedu, posle neuspeha u prethodna dva slučaja, Nikolić je odgovorio:

– Ne gledam to tako. Verujem u pobedu i zaboravljam sve što je bilo, pa i našu seriju u prethodnih 17 utakmicama. Ukoliko sutra ne ostvarimo željeni rezultat, svi će zaboraviti šta je bilo iza nas, tako da sam je ja već sada izbrisao i gledam samo ispred.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

6 Komentara

  1. A zasto niko ne bi smeo da vise zeli pobedu od vas,sta ste vi to posebno,neka posebna sekta?Mogu igraci Rada da zele pobedu vise od vas,kao i igraci bilo kog kluba i to je legitimno.Verovatno ce opet da ti svi ostali budu krivi kad pocnes da gubis utakmice i bodove jer kod vas franjevaca vlada pravilo,ako neko drugi bude prvak,sve je namesteno a ako vi budete,tad je sve regularno

    0
    0
    Odgovori
  2. ..tj. Marko Kraljevic uz pomoc vernih i odanih Grobara, crno-belih Srba „napada“ poslednji bastion naturalizovanih Musa KESEdzija u isis izdanju ‘zamaskiranih’ u crveno bele boje srama .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. e moj nikolicu, TI kao trener, ucitelj, sportski radnik .. i kao covek si zalutao u ovaj srpski fudbal … SVE JE TRULO U DRZAVI SRBIJI … u ovih 5 godina ce u sportsku istoriju Srbije uci; NE- zapanceni i zabelezeni uticaj vlati-SNS i vladajuce koalicije … na organizacijska, finansijska i sportska, zbivanja: REZULTATE , FINANSIRANJE-NEFINASIRANJE, ZLOUPOTREBE ZALOZENJOG DRZAVNOG AUTORITETA ili ISTOG U KAZNJAVANJU … (na drzavni projekt-zvezdu i na najvece njene konkurencije partiza).. nikolicu, TEBI puno zdravlja i sto manje nerviranja zbog trenutne situaciciji – stanja … a partizanu da izdrzi, da se TROJANACA oslobodi – prezivi a za rezultate i trofeje … bice vremena. GROBARI PROCISCENJE SLEDI …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter