Trener Partizana Marko Nikolić govorio je o prolećnoj premijeri protiv Rada na Banjici, potencijalnom sastavu, prekidima Nikole Drinčića, ‘šablonskim izjavama’ kolega…

Povezane vesti

– Pred nama je novi početak, kao da je nova sezona jer pauza kod nas predugo traje i sve se promeni. Kao i svaki početak biće jako teško, cenim Rad, imaju nekoliko proverenih igrača kao što su Drinčić, Ćulum, Pajević, Batez, Đenić… Ali Partizan u svakoj utakmicu traži dobru igru i niko ne sme više da želi pobedu više od nas – rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

– Možda će neki morati da idu i preko granice bola, sve zbog uspeha tima. Pratio sam neke izjave mojih kolega o dobrim pripremama i vrhunskim terenima, ali sav taj šablon pada u vodu sve to pada u vodu, jer će za dva do tri sedmice neki od nas da se hvataju za glavu. Zbog čega je bitna mentalna priprema za ono što sledi – istakao je Nikolić.

Trener Partizana nije želeo da otkriva koliko će se promeniti tim Partizana u odnosu na poslednju pripremnu utakmicu protiv Urala.

– Moguće je da ne bude promena u sastavu u odnosu na ekipu koja je počela protiv Urala. A možda ih bude, dve do tri – nije bio decidan strateg crno-belih.

DEFINITIVAN KRAJ: Dva odlaska iz Partizana, jedan će podeliti mišljenja Grobara! (VIDEO)

Veliko oružje biće prekidi Nikole Drinčića, što Partizan i sam Marko Nikolić jako dobro znaju.

– Drinčić je svakako jedna od velikih opasnosti od strane ekipe Rada i na šta ćemo da obratimo pažnju.

Na pitanje da li ima dodatan motiv da u svojoj trećoj premijeri polusezone konačno ostvari pobedu, posle neuspeha u prethodna dva slučaja, Nikolić je odgovorio:

– Ne gledam to tako. Verujem u pobedu i zaboravljam sve što je bilo, pa i našu seriju u prethodnih 17 utakmicama. Ukoliko sutra ne ostvarimo željeni rezultat, svi će zaboraviti šta je bilo iza nas, tako da sam je ja već sada izbrisao i gledam samo ispred.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)