0
Evropske lige

ZVEZDA PRELAZNOG ROKA: Engleski sudija napušta Premijer ligu, a njegova naredna destinacija će vas šokirati

Objavljeno: 16.02.17 u 15:32

Kotroverzni engleski sudija Mark Klatemburg zatražio je raskid ugovora sa Premijer ligom, govori se da je njgova naredna desinacija Blisti istok.

Još prošlog decebra je počelo da se govori o Klatemburgovom mogućem napuštanju engleskog šampionata.

Neposredno pred kraj godine on je podneo i prvi zahtev za raskid ugovora, koji tamošnji  arbitri imaju sa ligom, a sada je već potpuno jasno da ga uskoro vipe nećemo gledati u mečevima najboljih engleskih timova.

Navodno poznati sudija je rezigniran sve češćim primedbama „ostrvrskih klubova“ na njegovo suđenje, pa je odlučio da im kaže zbogom.

Još krajem prethodne godine kao njnegova moguća, naredna destinacija pominjali su se Kina i Amerika, ali je prema tvrdnji engleskih medija u prvo plan sada izbila Saudijska Arabija, gde se nalazi još jedan nnjegov zemljak Hauvard Veb, koji tamo pomaže u razvoju suđenja.

Mark Klatemburg je uprkos sve češćim primedbama na njegovu arbitražu jedan od najcenjenijih „delilaca pravde“ u Evropi, što dokažuje i činjenica da je prošle godine sudio finale Lige šampiona, kao i prvenstva Evrope.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter