4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘TI SE BORI, SEVER ĆE DA GORI’: Zvezda mami Delije poklonom pred meč sa Novim Pazarom (FOTO)

Objavljeno: 16.02.17 u 11:14

Poklon za Zvezdine navijače pred početak prolećnog dela sezone.

Crvena zvezda u subotu od 15 časova nastavlja pohod ka odbrani titule šampiona Srbije utakmicom protiv Novog Pazara na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Navijači crveno-belih su se, kao i ostali ljubitelji fudbala u Srbiji, zasigurno uželeli fudbala, posebno kako bi na delu videli nekoliko novih pojačanja, a to zadovoljstvo biće im još veće usled poklona od strane kluba iz Ljutice Bogdana.

VREMEPLOV: Legendarni Šapuiza je iskoristio grešku Đorđevića, ali su ‘mladi momci’ upoznali srpskog gorostasa (VIDEO)

Naime, Zvezda je objavila da će kapije stadiona ‘Rajko Mitić’ za ovu utakmicu biti širom otvorene za sve simpatizere i da će besplatno moći da pogledaju svoj tim na prolećnoj premijeri, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba, uz poruku:

– Ti se bori, sever će da gori…

Stoga su mnoge Delije koje su postavljale pitanja u vezi cene i prodaje karata, dobile najlepši mogući odgovor.

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

0
0

4 Komentara

  1. Nikakav poklon ne pomaže ovom hibridnom timu, sastavljenom od afričkih fudbalera sumnjivog kvaliteta i naših rekreativaca.Takav tim nema perspektivu. Ovi iz Zvezde nisu izvukli nikakvu pouku iz poraza od Ludogoreca i Sasuola! Ostala je ista odbrana „pojačana“ sa vrlo niskim Frimpongom,. rezervistom iz Napretka. Naši igrodina jeači, koji su u najboljpoj snazi, mogu samo da sanjaju da će igrati ili dobijati minutažu na kašičicu, pored ovih gubitnika. Jednostavno ne želim da gledam Zvezdu kao legiju stranaca. Hoću naše igrače! Vojvodina je prošle jeseni ostvarila nbajbolji plasman, od naših klubova, bez ijednog stranca!

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Znaci, ‘u poverenju’, nastavlja se sa placanjem narikaca da bi ‘bodrili crveni fk’ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter