Kao što kažu, ni hiljadu reči ne bi mogle da opišu ovu sliku sa ‘Alijanc arene’.

Povezane vesti

Posle debakla Barselone u Parizu prvog dana osmine finala Lige šampiona, drugog je Arsenal stradao u Minhenu. Bajern ga je do nogu potukao pobedom od 5:1 (1:1) i već sada, reklo bi se, obezbedio novo četvrtfinale elitnog takmičenja.

Iako je Arsenal golom Aleksisa Sančeza izjedančio na 1:1, a zatim preko Džake i Ozila imao šanse za veliki preokret i možda iznenađenje u Minhenu, u nastavku je ‘bavarska mašina’ ubacila u veću brzinu i pregazila tim Arsena Vengera.

UF, OVO BAŠ BOLI: Bajern ‘ubio’ Arsenal na terenu, ali i na Tviteru – šamarčina koja itekako peče! (FOTO)

Podatak da je Manuel Nojer imao isti broj kontakta sa loptom kao i Mesut Ozil, koji se nije drznuo da napadne Robena kod prvog gola Bajerna, pa recimo samo šest uspešnih dodavanja Frensisa Kokelana, bez ijedne oduzete lopte, dovoljno govore o nedisciplini u igri igrača iz Londona.

Jedini koji se uistinu trudio, izborio nekoliko faulova u opasnoj zoni, pretrčao mnogo i, na kraju krajeva, postigao gol, jeste Aleksis Sančez, čija reakcija posle petog gola domaćina uistinu sve govori.

Izgleda da je i njemu jasno da je njegova misija među ‘tobdžijama’ još sinoć završena, a kao nova sredina spominje se italijanski Juventus.