6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Rusi odvode Partizanovog golgetera i pune kasu crno-belih!

Objavljeno: 16.02.17 u 14:25

Crno-beli idu na opciju da dobiju deo novca, a od leta puste igrača.

Golovi, golovi… Učinak jesenas Uroša Đurđevica u Partizanu , a zatim nastavak uspešnog niza tokom priprema zapao je za oko klubovima iz Evrope. Pojedinci su bivšeg napadača Palerma snimali u Sloveniji i na Kipru, a kako HotSport ekskluzivno saznaje crno-beli imaju ekstra ponudu iz Rusije. Tiho se spominje da je Lokomotiva iz Moskve automatski spremna da kupi Đurđevića !?

Ipak, realnija je opcija koja je prihvatljiva i za Partizan je da dobije odmah pola obeštećenja (ukupno je ponuđeno 2,5 miliona plus bonusi) kako bi klub mogao da „živi“ a da igrač ode tek u junu.
Vaganje traje u Humskoj pošto su za sada sačuvani stranci Everton i Leonardo. Izbor je samo na Partizanu.

0
0

6 Komentara

  1. Koji diletanti vode Partizan ,pa to je tuga.Zaboravljaju šta su juče rekli,lažu ,a zatim se hvale kako je sve što su rekli istina.Zaključak , jedina istina je da klub tone sve dublje i dublje.Odriču se talentovanih igrača (Bogosvac) ,jer jednostavno to je praveliki potencijal i oni se pogube u svom ne znanju koju ulogu da mu dodele, jer on siroma može sem golmana sve da igra,ali najmanje ono gde su ga forsirali. Zavisnik sam od Partizana,za koji navijam 58 godina i onda kada je bilo teško i kada je bilo lepo i ne mogu sebe da otreznim, po kiši ,po snegu,mrazu navijali smo i to,ako protivnik povede,još jače i još žešće.Igrači nošeni bodrenjem uglavnom uspevali da preokrenu.Danas mazohistički gledam Partizan u svim sportovima, ovu tugu,jer ne mogu da se otresem ove zavisnosti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jao koje su ovo smesne cene, pa jesu li oni normalni? Za jedan pisljivi ristic se placa 2 mil, a ovaj decko napadac i najbolji strelac u kfalifikacije za evropsko U21 treba najmanje 5.

    0
    0
    Odgovori
  3. Moze da ode, ALI za 10 milki + bonusi i to tek na kraju sezone, mada Vucela je vec SVE dogovorio sa judom, tj. da smo ove godine SAMPIONI, tako da vec sada moze da ode, posto je Boza ostao, a Djilas dosao .!. XXAAXXAA .!. Papazjanija, MI u fudbalu, a kk mutant u kosarci i u fk-poluga vlasti !! SVE ono protiv cega se borim, a to je sprega klubova, vlasti i kriminala, STO JE SA CRVENIM KLUBOM ZLA ODUVEK SLUCAJ, sada i u FKP-GLEDAM !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter