0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HUMANITARNI TIKET – NENAD LALATOVIĆ: Ne vole me mnogi jer sam surovo iskren

Objavljeno: 14.02.17 u 11:55

Rođeni sam pobednik, a želim da moja trenerska uloga bude pun pogodak, kaže kormilar Čukaričkog.

intervju Mlad, ambiciozan, posvećen ulozi trenera, godinama u nazad Nenad Lalatović ima reputaciju „surovo iskrenog“ pod salvama emocija, što mu javnost često pripisuje kao minus, ali mladi strateg svoju životnu filozofiju ne menja:

– Kod mene nema ovako ili onako, kao dete koje je odraslo na Dorćolu kod mene se zna da je istina samo jedna, ma koliko bila surova. Ako je penal za moju ekipu, neka svira, i obrnuto. Aršini bi trebalo da budu isti ako želimo napredak fudbala, rekao je Lalatović.

intervju On je u decembru preuzeo Čukarički, a kako je suspendovan na četiri meča, uložio je žalbu:

– Ovako je kažnjen klub. Nadam se pomilovanju i razumevanju, iako u Ivanjici nisam uvredio sudiju. Orećem se startu sezone uveren u uspešnu misiju.

intervju Na Banovom brdu veruju u pobednički niz:

Samo da na početku „probijemo led“. Rođeni sam pobednik, voleo bih da moja trenerska uloga bude pun pogodak, kao u Borcu i Vojvodini. Što se Zvezde tiče, tu sam stavio tačku nakon odlaska, ali su se mnoge stvari promenile na bolje nego što je bilo tad. Otišao sam, možda se vratim, ipak je ovo lep posao često posut trnjem. Borba i samo borba je deviza za uspeh, zaključio je Lalatović.

Nenad Lalatović je na kraju intervjua napravio humanitarni tiket u saradnji sa našim sponzorom kladionicom MaxBet. Ako tiket prođe, trener Čukaričkog i kladionica MaxBet će dobitak darovati Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Lalat tiket

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter