2
Fudbal

FOTO:STARSPORT

LJUBIMAC DELIJA PORUČUJE: Ukoliko selektor pozove, vraćam se! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.17 u 16:22

Odlične partije u australijskoj ligi, ponovo su podgrejale priče o eventualnom povratku Miloša Ninkovića u nacionalni tim.

Prekaljeni vezista ove sezone pruža sjajne partije u dresu Sidneja, za koji je na 19 mečeva ove sezone ubeležio po osam pogodaka i asisencija, pa su se ponovo pokrenula govorkanja o njegovom mogućem povratku u reprezentaciju.

Bivši fudbaler Zvezde, u izjavi za beogradske medije, ističe da bi se rado odazvao eventualnom pozivu selektoru Muslina, iako smatra da trenutno postoji dosta mlađih igrača koji to isto zaslužuju.

-Kao što sam ranije rekao, mislim da je to  zasad baš teško. Opet, ako budem dobio poziv, ja ću se odazvati, kao što sam se uvek odazivao. I dalje mislim da imamo mnogo mlađih igrača koji u ovom trenutku mogu da daju reprezentaciji više od mene. Ali, selektor je taj koji odlučuje- rekao je Ninković.

Popularni Nine takođe ne krije da je u stalnom kontaktu sa predsednikom FSS, Slavišom Kokezom, sa kojim je u dobrim odnosima.

-Sa Slavišom imam dobar odnos, pre svega na prijateljskoj osnovi još iz Zvezde. On je jedan od retkih ljudi koji mi se i danas jave. Nikada sa njim nisam pričao o povratku u reprezentaciju i mislim da ne bi trebalo. O tome se priča sa selektorom. zaključio je iskusni vezista.

Izvor:Youtube/Football History

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter