2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: ‘Batko’ ostaje do kraja ugovora, da li će naljutiti upravu?

Objavljeno: 11.02.17 u 17:54

Bugarski napadač Valeri Božinov odlučio je da do kraja ugovora, to jest do juna ostane u Partizanu.

Nema više dileme da Partizan ove zime neće napustiti Valeri Božinov (32). HotSport je dobio ekskluzivan odgovor od Bugarina u sportskom centru Zemunelo, gde smo sreli napadača u crno-beloj trenerci, dok čeka autobus za odlazak na trening u Humsku sa ekipom Teleoptika.

USPELA ‘GENERALKA’: Makazice i golčina Đurđevića za kraj priprema na Kipru (VIDEO)

– Nisam našao drugu ekipu, a to ću učiniti u junu kada budem slobodan igrač. Razlozi su što većina ponuda nije bila adekvatna i pogotovo je glupost da sam se dogovorio sa Panatelikosom. Moje je da radim i čekam šansu kod trenera Nikolića. Biću u ekipi posle dolaska iz Limasola – istakao je za HotSport, Božinov.

Ostaje da se sačeka odluka hoće li Božinov ostati deo takmičarske ekipe zbog izostanka sa završnih priprema na Kipru i dolaska Vladimira Đilasa.

0
0

2 Komentara

  1. Samo se dodvorava navijačima,a cilj mu je sve vreme,da ode kada mu ugovor istekne.Tako da Partizan neće dobiti ništa,a on „kao“ voli klub.Čovek je nevidjen folirant.Ne mogu da verujem da mu navijači daju podršku.Čime je zaslužio?Više je Djurdjević dao Partizanu za ova 3-4 meseca,nego Bugarin za skoro dve godine.Iskreno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter