8
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

APEL RADNIČKOG: Zvezdo ne pravi se naivna, daj nam naš novac (FOTO)

Objavljeno: 10.02.17 u 12:15

FK Radnički je iznenađen načinom na koji su pojedini rukovodioci FK Crvena zvezda pokušali juče da zamene teze, saopštio je kluba sa Čaira.

Nakon što je juče, uz dosta bure objavljeno da je Radnički tužio Crvenu zvezdu sudu zbog nepoštovanja dinamike isplate u transferu Milana Pavkova u redove srpskog šampiona. Nišlije su rezignirane reakcijom kluba iz Ljutice Bogdana odlučili da putem javnosti ponovo apeluju na crveno-bele.

– Umesto da kažu bilo šta o činjenici da nam duguju 300.000 evra na ime obeštećenja za transfer fudbalera Milana Pavkova, oni se bave nepostojećim „pravnim dilemama“ oko nadležnosti arbitražnih i redovnih sudova“, ističe se u saopštenju niškog superligaša.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Radnički je podneo tužbu upravo pred arbitražnim sudom u FSS, dodaje se u saopštenju, kako su nam juče ‘ukazivali’ predstavnici našeg najtrofejnijeg kluba, ali je to uradio pre njihovog ‘dobronamernog saveta’.

– Svi znamo da postoji Pravni fakultet u Beogradu, ali očigledno da neki u prestonici ne znaju, pa koristimo ovu priliku da ih obavestimo, da postoje pravni fakuleti i u proviniciji, a između ostalog i u Nišu. U svakom slučaju ovo nije pravno pitanje već ekonomsko – dugujete nam 300.000 evra, naglašava se u saopštenju niškog kluba.

Direktno iz Niša – Aleksandar Ilić.

0
0

8 Komentara

  1. Kako možeš da kažeš strpite se u ugovoru jasno stoji 200 000 e odmah po potpisivanju i 100 000 e do 1. Jula 2017 .Ako zvezda nije mogla da ispuni ugovorl zašto je potpisala očigledno je da zvezda nema nameru da plati radničkom a verovatno ni spartaku za milica samo što je tamo verovato drugačiji ugovor i drugačiji uslovi plaćanja! Lopovi samo peru pare !

    0
    0
    Odgovori
    • Kao prvo,nije ni trebalo da ga uzimaju jer ne poseduje neki kvalitet a verujem da ne bi imao mesta ni u Radničkom u prolećnom delu sezone.Kao drugo,preplatili su ga i ko je sklopio taj ugovor,trebao bi iz svog džepa da plati jer ne vredi ni 10.deo ugovora.Kao treće,dobiće taj novac,čim legne uplata Espanjola za Ristića.

      0
      0
      Odgovori
  2. Cirkus i pokazivanje pozicije ‘SILE“ u reziji crvenog aboliranog kadra, umesto da se zavuku u rupu i sa ‘zahvalnoscu’ prihvate DRUGU sansu koja im je „DATA“ u vidu abolicije, ONI SE I DALJE BAHATE I OSIONO PONASAJU NA PRAVDI BOGA !!!..,,..,,..,,,….,,..

    0
    0
    Odgovori
    • E tako kad ti dodju izvrsitelji tim ti izadji i kazi stepeti se.. a posto je zvezda rupa bez dna treba radnicli da zali u Uefa pa da se zvezda pusi..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter