Svi se dobro sećamo Donjeg Srema, tima koji sada nestao, a znao je dobro da zagorča život Zvezdi i Partizanu, a najviše će ga pamtiti Delije.

Povezane vesti

Kratka reportaža sa utakmice Donjeg Srema iz Pećinaca i slika malog stadiona pored kukuruza, a na parkingu kraj njive najnoviji modeli ‘Mercedesa’, ‘Audija’, ‘BMV-a’ i drugih modela. Rastao je klub iz Pećinaca, postao kost u grlu Partizana i Crvene zvezde, a dugo će se pamtiti kako je ovaj tim upropastio slavlje pred 40.000 gledalaca na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Nažalost, Donji Srem nije dugo potrajao, zbog dugova se ugasio i nastao je novi Donji Srem 2016 koji se takmiči u najnižem rangu takmičenja. Ipak, dugovi su ostali i sada se prodaje imovina kako bi se vratio novac poveriocu ‘Pern rent’ DOO Pećinci.

Tako je Privredni sud u Sremskoj Mitrovici naložio klubu da ispalti dugove, a oni sada prodaju klima uređaje po ceni od 10.000 dinara, potom trosed od eko-kože za 5.000 dinara kao i fotelje u iznosu od 2.000 dinara. Radni sto košta hiljadu, koliko i radna stolica. Šank crvene boje košta 5.000, a dva kancelarijska stola sa 15 stolica 25.000 dinara. Početna cena za prodaju tih stvari je 60 odsto od procenjene vrednosti.

Za ovu vest ne bismo saznali da nije porala pecinakinfoporal.org.